Eski Black Rock Elemanları Yeni Bir Stüdyo Kurdu

Split Second ortalamanın üstünde bir kaliteye sahipti
20.06.2011 22:05 Alkan Adakaner


     Pure ve Split Second gibi başarılı oyunlara imza atan Black Rock Studios'un eski elemanları İngiltere'de Brighton'da ShortRound Games adlı bir stüdyo kurdu.
 
     Black Rock'tan yönetmen Andrew Hubbard, teknik yönetmen Kim Burrows, sanat yönetmeni Stuart Pharoah ve yaratıcı yönetmen Steve Uphill gibi önemli isimlerin katıldığı yeni stüdyonun yine bir yarış oyunu hazırlaması bekleniyor.

     Şu an iki demo hazırlayan stüdyo (bu demolar yayıncılar için) bunları maddi kaynak sağlayacak yayıncılara beğendirebilirse yeni bir oyunla karşımıza çıkabilir.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Split/Second Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Black Rock Studio Dağıtıcısı: Disney Interactive Studios Tür: Yarış Çıkış Tarihi: 21 Mayıs 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Karınca Olup Koloni Kuracağınız Empire of the Ants Neler Sunacak? 1 Saat önce Mayıs Ayının En Çok İndirilen PS5 Oyunu Sea of Thieves Oldu 4 Saat önce Epic Games Bir Sonraki Hafta Hangi Oyunları Ücretsiz Verecek? 5 Saat önce Xbox Games 2024 Sunumunda Gösterilen Tüm Oyunlar 6 Saat önce Tango Gameworks Çalışanı Stüdyonun Son Gününden Görseller Paylaştı 6 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler