Eski Crystal Dynamics Şefi Microsoft Studios'a Katıldı

17.04.2018 07:33 Gazali Çetinkaya

 
   Microsoft Studios'un başında bulunan Matt Booty twitter üzerinden yapıtığı açıklama ile Darrell Gallagher'ın Microsoft Studios'un yönetim ekibine katıldığını duyurdu ve E3'te daha fazlasını paylaşmak için heyecanlı olduklarını belirtti.
 
   Matt Booty: "I'm thrilled to welcome Darrell Gallagher to the Microsoft Studios executive leadership team. Excited to share more at E3."
 
   Darrell Gallagher uzun bir süre Crystal Dynamics'in başında yer aldı ve ardından 2015'te Crystal Dynamics ve Square Enix ile yollarını ayırarak Activision'da Kıdemli Başkan Yardımcısı görevini üstlendi.
 
   Darrell Gallagher Crystal Dynamics ve Activision'dan önce THQ, Rockstar Games ve Sony'de çeşitli pozisyonlarda çalışmıştı. Linkedin profiline buradan ulaşabilirsiniz. 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Xbox One Platformlar: XBOX ONE Geliştirici: Microsoft Dağıtıcısı: Microsoft Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: 22 Kasım 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Türk Telekom eSüper Lig’de Şampiyon Trabzonspor Oldu! 11 Dk önce Remnant 2 Artık DLSS 3.7 ve Intel XeSS 1.3 Desteğine Sahip 3 Saat önce 10 Yılın Ardından Tomb Raider: Definitive Edition Artık PC Platformunda 4 Saat önce eFootball 750 Milyon İndirmeye Ulaştı! 4 Saat önce Gelecek Haftanın Ücretsiz Epic Games Oyunu Sızdırıldı! 5 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler