Eski Dune Yönetmeni Alejandro Jodorowsky, Yeni Dune Fragmanına "Tahmin Edilebilir" Dedi

19.09.2020 11:47 Özgür Eroğlu

 
Frank Herbert'ün Dune isimli bilim kurgu serisinden uyarlanan aynı isimli filmin ilk fragmanı geçtiğimiz hafta yayınlandı. Fragman hayranlar tarafından oldukça sevildi, ancak Alejandro Jodorowsky farklı bir yorumda bulundu.
 
Henüz Star Wars bile çıkmamışken Dune serisini filme uyarlamak isteyen ve ne yazık ki sorunlar sebebiyle başarılı olamayan Alejandro Jodorowsky, yeni yayınlanan Dune fragmanı hakkında konuştu.
 
David Lynch'in 1984 yapımı Dune filmine herkes gibi o da Alejandro Jodorowsky de eleştiride bulunmuştu ve o günden bugüne kadar Dune filmini kimsenin düzgün bir şekilde yapamayacağını düşünüyordu. Belli ki bu fikri geçtiğimiz haftalarda yayınlanan Dune fragmanı ile de değişmemiş.
 
Geçtiğimiz günlerde Le Point'e konuşan Alejandro Jodorowsky, fragmanın güzel olduğunu, ancak şaşırtıcı bir şey olmadığını filmi kurumsal normal bir film olarak gördüğünü söyledi. Yani kısaca filmin blockbuster filmlerden bir farkı olmadığını düşünüyor diyebiliriz.
 
Umuyoruz haklı değildir ve artık kaliteli bir Dune uyarlamasını ekranlarda görebiliriz. 
 
Filmin 18 Aralık 2020'de vizyona girmesi bekleniyor. Dune’un yönetmenliğini Blade Runner 2049 ve Arrival gibi filmden tanıdığımız Denis Villeneuve yapacak. Filmin oyuncu kadrosunda ise; Timothée Chalamet, Jason Momoa, Zendaya, Dave Bautista, Oscar Isaac, Josh Brolin, Javier Bardem ve Stellan Skarsgård gibi isimler bulunuyor.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Dune'un Film ve Dizi Haberleri Platformlar: PC Geliştirici: Frank Herbert Dağıtıcısı: Warner Bros Interactive Tür: bilim kurgu macera Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 4 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Epic Games'in Bir Sonraki Hafta Sunacağı Ücretsiz Oyun Sızdırıldı! 1 Saat önce PlayStation Plus'ın Nisan Ayı Ücretsiz Oyunları Belli Oldu! 2 Saat önce Take- Two, Borderlands Geliştiricisi Gearbox'ı Satın Alıyor 3 Saat önce Wildfrost Mobil Cihazlara Geliyor 4 Saat önce Nişancı Oyunu PERISH, Konsollar için 15 Nisan'da Çıkıyor 4 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler