Eski EA Yöneticisi Peter Moore, Unity'nin Başkan Yardımcılığına Getirildi

21.01.2021 13:08 Gazali Çetinkaya

 
Peter Moore, video oyun motoru geliştiricisi Unity'e katıldığını duyurdu.

Kıdemli başkan yardımcısı ve aynı zamanda spor ve canlı eğlence genel müdürü görevini üstlenecek.
 
Peter Moore oyun sektöründe daha önce de pek çok yönetici pozisyonunda görev almıştı. Bunların arasında Sega Amerika başkanı, Xbox ile Xbox 360 döneminde Microsoft'un interaktif eğlence iş bölümünün kurumsal başkan yardımcısı, EA Sports'un patronu ve EA'in baş işletme görevlisi rolleri yer alıyor.
 
EA'den ayrıldıktan sonra en büyük futbol kulüplerinden biri Liverpool'un CEO'su olan Peter Moore kısa süre önce o görevinden de ayrıldı ve oyun sektörüne geri dönüş yaptı.
 
Peter Moore ayrıca geçtiğimiz ay mobil oyun yayıncısı Nifty Games'in yönetim kurulu üyesi oldu ve gamesindustry.biz ile gerçekleştirdiği röportajda mobil oyun sektörünün kritik bir rol oynadığından bahsetti.

İlgili İçerik Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Monster Hunter Wilds Oyunundan Yeni Detaylar Ortaya Çıktı 10 Saat önce Beyaz Renkli Xbox Series X Konsol Görüntüleri Sızdırıldı! 28 Mart Diablo 4 İçin Resmi Ray Tracing Güncellemesi Yayınlandı 28 Mart Dragon’s Dogma 2 İçin İlk 4K Doku Paketleri Yayınlandı 28 Mart Epic Games'in Bir Sonraki Hafta Sunacağı Ücretsiz Oyun Sızdırıldı! 28 Mart
Forumdan Konular
DH'den Haberler