Eski Konsol Grand Theft Auto Online Oyuncularına Kötü Haber!

16.06.2021 20:10 Mehmet Tandoğan

 
 
Rockstar Games, Grand Theft Auto Online'ın PlayStation 3 ve Xbox 360 sürümlerini 16 Aralık'ta kapatacağını duyurdu. Yani bu tarihten itibaren artık oyun belirtilen konsollarda oynanamayacak. Ayrıca LA Noire için çevrimiçi hizmetleri ve  Max Payne 3'ün de aynı konsollarda 16 Eylül'de fişini çekeceğini bildirdi. 
 
Grand Theft Auto Online, La Noire ve Max Payne 3 çevrimiçi hizmetlerin durumları
 
16 Eylül 2021
 
- Grand Theft Auto Online'da yer alan Shark Cards bu tarihten itibaren PlayStation 3 ve Xbox 360 sürümlerinde artık satılmayacak. 
 
16 Aralık 2021
 
- Tüm oyunlarda Rockstar Games Social Club ve istatistik takibi de dahil olmak üzere Grand Theft Auto Online hizmetleri artık mevcut olmayacak. (PlayStation 3 ve Xbox 360)
 - Tüm bu değişiklikler hikaye modlarını etkilemeyecek.
 
Hizmetler kapatılmadan önce PS3 veya Xbox 360'daki GTA Online ilerlememi mevcut konsol nesillerine aktarabilecek miyim? 
 
Hayır, ne yazık ki bu mümkün olmayacak. Bu platformlardan karakter verilerini veya ilerlemeyi aktarmak için kullanılabilecek herhangi bir sistem bulunmuyor. 
 
PlayStation 3 veya Xbox 360'ta Grand Theft Auto Online'daki Shark Card satın alımları için para iadesi alabilir miyim? Ayrıca bakiyeyi mevcut konsol nesillerine aktarabilir miyim? 
 
Sanal para birimi ve sanal öğe alımları platforma özeldir. İade edilemez veya devredilemez.

İlgili İçerik Yorumlar 9 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Dragon’s Dogma 2 İçin İlk Güncelleme Yayınlandı 4 Dk önce Konami, İki Klasik Felix the Cat Oyunundan Oluşan Retro Dijital Paketi Yayınladı! 1 Saat önce Diablo IV Artık Xbox Game Pass'te! 2 Saat önce PGL CS2 Major Copenhagen 2024'te İlk Yarı Final Karşılaşması Belli Oldu! 3 Saat önce Stellar Blade Neler Sunuyor? Ön inceleme 3 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler