Eski PlayStation Studios Çalışanları NFT Tabanlı Açık Dünya Oyunu Geliştiriyor

25.06.2022 18:45 Mehmet Tandoğan

 
 
Geçtiğimiz günlerde daha önce PlayStation Studios'ta çalışan Michael Mumbauer ve Days Gone yaratıcı yönetmeni John Garvin tarafından Liithos adında yeni bir AAA oyun geliştirme stüdyosu kuruldu. Yeni kurulan ekibin Ashfall adlı açık dünya oyun geliştirdiği açıklandı. Bu oyun hakkında yeni detaylar ortaya çıktı.
 
Garvin yaptığı bir açıklamada şunları söyledi: "Michael ve ben neredeyse yirmi yıldır birlikte çalıştık. Yeni oyun bizim için gerçekten yeni ve heyecan verici bir fırsat. Grubu tekrar bir araya getiriyoruz.
 
Amacımız, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriğe de izin vererek yeni teknolojilerle etkileşime giren gerçekten yeni nesil ve açık dünya deneyimi yaratmak. Her zaman olduğu gibi odak noktamız sevilen karakterlerin, büyüleyici hikayelerin ve keşif unsurlarının yer aldığı büyük bir dünyayı oyunculara sunmak.
 
 
 
NFT tabanlı bir oyun geliştiriyoruz. Bu, daha önce gördüğümüzden daha derin ve daha ilgi çekici deneyimler yaşamanın bir yolu olacak. Oyuncular zaten yapmayı sevdikleri şeyleri yapacak. Bunun yanı sıra onları bol bol ödüllendireceğiz ve sevdikleri şeylere odaklanacağız."
 
Geliştirilen bu yeni oyun için HBAR adlı kurum kaynak sağlayacak. Bu kurum, oyun ve diğer sektörlerde de merkezi olmayan uygulamaları hizmete geçirmek isteyen geliştiricilere çeşitli kaynaklar sağlıyor. 

İlgili İçerik Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Star Wars Outlaws'ta Ek Göreve Erişmek İçin 109 Dolar Vermeniz Gerekiyor 16 Dk önce It Takes Two stüdyosu Yeni Oyunlarını Yıl Sonunda Duyuracak 2 Saat önce Nintendo, Gamescom 2024 Etkinliğine Katılmayacak 3 Saat önce Final Fantasy 7 Rebirth'ün Düşük Satışlara Sahip Olduğu Bildiriliyor 3 Saat önce Frostpunk 2'nin Beta Sürümü Oyunculara Sunuldu 4 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler