Eski Playdead CEO'su Yeni Bir Stüdyo Kurdu, İlk Projesini Duyurdu

27.06.2017 16:45 Gazali Çetinkaya

 
   Dino Patti (Inside ve Limbo'nun geliştiricisi Playdead'in eski CEO'su) ve Chris Olsen (animatör) Jumpship adlı bağımsız yeni bir stüdyo kurdu.
 
   Jumpship'in kurulmasıyla birlikte stüdyonun ilk oyunu Somerville de duyuruldu.
 
   Bilim kurgu aksiyon macera türündeki Somerville global bir felaketten sonra geçen ve birden fazla karakter üzerinden ilerleyecek bir IP. Somerville Chris Olsen tarafından 2014'te küçük bir proje olarak geliştirmeye başlanmıştı ve Chris Olsen 2016'ya kadar oynanabilir bir prototip oluşturdu. Daha fazla detay açıklanmadı.
 
   Jumpship Somerville üzerinde çalışmak için deneyimli geliştiricilerden oluşan bir ekip kuruyor. Aranılan pozisyonlar ise oyun tasarımcısı, genel programcı, karakter kontrolü tasarımcısı ve karakter animatörü. 
 
   Somerville için yayınlanan teaser videoyu aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.

İlgili İçerik Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Call of Duty'de 100$'lık Harcamadan Sonra Gelen Skin Dalga Konusu Oldu 1 Saat önce Popüler Platform Oyunu Dead Cells Epic Games'te 19.50 TL! 6 Saat önce The Wolf Among Us 2'den Yeni Ekran Görüntüleri Ortaya Çıktı 6 Saat önce Five Nights at Freddy’s: Help Wanted 2 PS5'e Geliyor 7 Saat önce Homeworld 3, 13 Mayıs'ta Geliyor 8 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler