Eski SM Çalışanından God of War 4 Yorumları

13.04.2012 18:47 Ersin Kılıç

 
     Uzun süredir dedikoduları dolaşan ve oyuncuları büyük bir beklentiye sokan yeni haberleri ile gündeme gelen God of War 4 için bu aralar gene ilginç gelişmeler yaşanıyor. Hatırlarsanız dün Playstation'ın resmi Facebook sayfasında bir resim belirmiş ve 19 Nisan'ı işaret eden bu resim akıllara hemen God of War 4'ü getirmişti.
 
     Bugün ise Santa Monica stüdyolarının eski çalışanlarından biri olan Cecil Kim, olası God of War 4 hakkında bazı açıklamalarda bulunmuş. Kendisine sorulan sorulara yanıt veren Kim, ilk olarak seriye ikincil bir karakterin katılmayacağını düşünüyor. Yani yeni karakterler seriye eklense de Kim'e göre oynanabilir olarak sadece Kratos'u kontrol edeceğiz.
 
     God of War'ın hikaye olarak eskiyi mi yoksa yeniyi mi anlatabileceği üzerine gelen soruya ise ekibin bu işin altından kalkacağı yanıtını vermiş. Kratos'un geçmişine çizgi roman serileri ve yan oyunlarla dokunulduğunu belirten Kim, olası yeni God of War oyunu için Santa Monica'nın muhteşem yazarlara sahip olduğu ve konunun da çok iyi bir şekilde bağlanacağını düşünüyor.
 
     Şu sıralar Marvel Studios çatısı altında Iron Man 3, Thor 2, and The Avengers gibi yapımlarda yer alan Cecil Kim'i bir kenara bırakıp analistçi Michael Patcher'a geçtiğimizde ise Patcher'ın yeni God of War oyunu için kesinlikle Vita'yı işaret ettiğini görüyoruz.

     19 Nisan'daki duyuru için sular kaynamaya devam ediyor. Bakalım bu sis bulutunun içerisinden Kratos mu çıkacak?

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
God of War 3 Platformlar: PS3 Geliştirici: SCEI Dağıtıcısı: SCEE Tür: Action Çıkış Tarihi: 17 Mart 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 19 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Yeni Call of Duty Oyunu İlk Günden Game Pass'te Olacak! 11 Dk önce Sevilen Strateji Oyunu Steam'de Ücretsiz Oldu: Kaçırmayın! 23 Dk önce Hellblade 2 İçin Yeni Ekran Görüntüleri Ortaya Çıktı 1 Saat önce BioShock Remastered İçin 5 GB'lık HD Doku Paketi Yayınlandı 3 Saat önce Eternal Fire, CCT Sezon 1 Global Finalleri'nde Playoff Etabına Yükseldi! 4 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler