Ether One'ın PS4 Sürümünden Bir Video + Oyunun Kutulu Sürümü Onaylandı

05.03.2015 01:19 Ömür Gencer


       Bağımsız cephesinden gelen eşsiz yapım Ether One bildiğiniz gibi PlayStation 4 için duyurulmuştu. Yapımcı ekip GDC 2015 etkinliğinde oyunun PlayStation 4 sürümüne ait yeni bir video paylaştı.
 
      Oynanış görüntülerinden oluşan bu videonun sonunda oyunun kutulu olarak çıkacağını da öğreniyoruz. Ether One'ın kutulu sürümünün dağıtımcılığını daha önce Teslagrad ve Awesomenauts'ın dağıtımcılığını yapan Soedesco yapacak.
 
       Bu bilgilerin yanında yapımcı ekip oyunun ne zaman PlayStation 4'e geleceğini halen duyurmuş değil. Bahsettiğimiz videoya aşağıdan ulaşabilirsiniz. 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Ether One Platformlar: PC PS4 Geliştirici: White Paper Games Dağıtıcısı: Bağımsız Tür: Adventure Çıkış Tarihi: 25 Mart 2014
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Mayıs Ayında Türkçe Dil Desteğiyle Çıkacak Oyunlar 3 Saat önce Elden Ring'e Shadow of the Erdtree'den Sonra DLC Gelmeyecek 3 Saat önce Lords of the Fallen Game Pass'e Gelebilir 4 Saat önce Gray Zone Warfare Performans Sorunları Sebebiyle Eleştiriliyor 5 Saat önce Helldivers 2 Artık 177 Ülke Tarafından Satın Alınamıyor! 6 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler