Euro Truck Simulator 2'ye Türkiye'nin Trakya Bölgesi Eklenecek

10.05.2019 21:54 Gazali Çetinkaya

 
SCS Software, Euro Truck Simulator 2 için Road to the Black Sea indirilebilir içeriğini duyurdu.

İndirilebilir içerik Romanya, Bulgaristan ve Türkiye'nin Trakya bölgesini oyuna ekleyecek. Çıkış tarihi henüz açıklanmadı.

İndirilebilir içeriğin tanıtım yazısı:


Euro Truck Simulator 2 sürücüleri bu yılın ilerleyen zamanlarında Transilvanya'nın ormanlık bölgesi ile tanınan Romanya'da; Karpat Dağları ile çevrelenen, çeşitli arazileri ve Karadeniz kıyı şeridine sahip Bulgaristan'da ve Avrupa'nın en büyük şehri İstanbul'a açılan kapı Türkiye'nin Trakya bölgesinde şirketlerini genişletebilecek ve teslimat yapabilecekler.

Büyük şehirlerden ülkedeki küçük köylere kadar sürücüler Karadeniz boyunca doğal kıyı şeridi olan yollarda araçlarını kullanabilecekler.

Bu bölgeler aynı zamanda oyuncuların teslim alması için çok çeşitli endüstriler sunacak; çiftlikler, tomruk şirketleri ve madencilik endüstrisi gibi.


Duyuru fragmanını aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz. 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Euro Truck Simulator 2 Platformlar: PC Geliştirici: SCS Software Dağıtıcısı: Bağımsız Tür: Simülasyon Çıkış Tarihi: 19 Ekim 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 25 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Remnant 2 Artık DLSS 3.7 ve Intel XeSS 1.3 Desteğine Sahip 2 Saat önce 10 Yılın Ardından Tomb Raider: Definitive Edition Artık PC Platformunda 3 Saat önce eFootball 750 Milyon İndirmeye Ulaştı! 3 Saat önce Gelecek Haftanın Ücretsiz Epic Games Oyunu Sızdırıldı! 4 Saat önce Submerged: Hidden Depths Epic Games'te 5 TL! 4 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler