Eurocom, Golden Eye 007'nin Satışlarından Memnun

Wii'de FPS oynamak isteyenlerin ilk tercih edeceği oyunlardan birisi de Goldeneye 007
02.03.2011 23:02 Alkan Adakaner


      Nintendo Wii ve DS'e özel olarak piyasaya çıkan GoldenEye 007'nin geliştiricisi Eurocom, oyuna gösterilen ilgi dolayısıyla büyük memnuniyet duyuyor. Bu konuda geliştirici firma bir açıklama yaptı ve şu sözlerle memnuniyetini dile getirdi:
 
        "Evet, son derece memnunuz. Oyunun yüksek notlar alması dolayısıyla mutluyuz ve insanlar hala online modları oynamaya devam ediyorlar. Satışlar dolayısıyla çok memnunuz "
 
       Bu açıklamanın ardından Vgchartz'ın satış listesine baktığımızda oyunun Avrupa ve Amerika'da 500.000 adeti geçerek toplamda 1 milyondan fazla sattığını görüyoruz. Gerçekten çok iyi bir rakam.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
GoldenEye 007 Platformlar: Wii DS Geliştirici: Eurocom Entertainment Dağıtıcısı: Activision Tür: FPS Çıkış Tarihi: 2 Kasım 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Prison Architect 2 Bir Kez Daha Ertelendi 46 Dk önce Intel Extreme Masters Chengdu 2024 Şampiyonu FaZe Clan Oldu! 1 Saat önce League of Legends EMEA Masters Spring 2024'ün 1. Gün Karşılaşmaları Tamamlandı! 1 Saat önce Spider-Man 2'nin Son Güncellemesi Kayıt Sorunlarını Çözüyor 1 Saat önce VCT 2024: EMEA 1. Aşama 3. Hafta Karşılaşmaları Oynandı! 2 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler