Eurogamer: Nintendo NX Taşınabilir Bir Konsol Olacak

26.07.2016 17:25 Gazali Çetinkaya

 
   Nintendo'nun önümüzdeki yıl çıkarmasını beklediğimiz NX kod adlı konsolu için yeni gelişmeler yaşandı.
 
   Eurogamer'ın birkaç kaynaktan doğrulattığı bilgilere göre NX'in çok güçlü bir taşınabilir el konsolu ve sökülebilir kontrolcülere sahip olacağı haberi kendileri tarafından girildi. Ayrıca NX'in içinde Nvidia'nın mobil işlemcisi Tegra'nın yer alacağı da belirtildi. 
 
   Bunun dışında Eurogamer'ın verdiği diğer bilgiler ise büyük ekranda oyun oynamak için bir cihazla konsol arasında bağlantı kurulacağı ve şu an Nintendo 3DS el konsolunda olduğu gibi kartuş kullanılacağı da söylendi. 
 
   Henüz resmi bir açıklama gelmemiş olsa da Eurogamer kanadından gelen bilgiler kısaca bu yönde. Detaylı bilgi için kendi sitelerini ziyaret edebilirsiniz. Nintendo NX'in 2017 Mart ayında çıkış yapması bekleniyor. 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Nintendo Switch Platformlar: Geliştirici: Nintendo Dağıtıcısı: Nintendo Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: 3 Mart 2017
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 37 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Epic Games'in Bir Sonraki Hafta Sunacağı Ücretsiz Oyun Sızdırıldı! 5 Saat önce PlayStation Plus'ın Nisan Ayı Ücretsiz Oyunları Belli Oldu! 6 Saat önce Take- Two, Borderlands Geliştiricisi Gearbox'ı Satın Alıyor 7 Saat önce Wildfrost Mobil Cihazlara Geliyor 8 Saat önce Nişancı Oyunu PERISH, Konsollar için 15 Nisan'da Çıkıyor 8 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler