Evergate 10 Kasım'da Xbox Series ve Xbox One'a Geliyor

19.10.2020 18:38 Gazali Çetinkaya

 
Yayıncı PQube ve geliştirici Stone Lantern Games, 2D bulmaca platform oyunu Evergate'in 10 Kasım'da Xbox Series ve Xbox One'a geleceğini duyurdu.
 
Xbox Series X'te 4K 60FPS olarak çalışacak. Xbox Series ve Xbox One için çözünürlük ve kare hızı değerleri belirtilmedi. Smart Delivery destekleyecek yani Xbox One versiyonunu satın alan kullanıcılar Xbox Series versiyonu için ek ücret ödemeyecek.
 
Evergate ilk olarak 18 Ağustos'ta Switch ve 1 Eylül'de PC için çıktı. PlayStation versiyonları da geliştiriliyor ve yakında daha fazla bilgi paylaşılacak.
 
Evergate, oyuncuların yaşam, ölüm, uzay ve zaman yolculuğunda çocuksu bir ruh olan Ki'yi kontrol ettiği öbür dünyada geçen rüya gibi bir 2D bulmaca platform oyunu. Yenilikçi Soulflame mekaniği zamanı yavaşlatma gücü verir ve oyunculara bu güzel ama unutulmaz dünyada nasıl gezinmeyi seçecekleri konusunda büyük esneklik sağlar.
 
Xbox Series X fragmanını aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Evergate Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Stone Lantern Games Dağıtıcısı: PQube Tür: Bulmaca Platform Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Kingdom Come: Deliverance 2 Resmi Olarak Duyuruldu! 18 Nisan Dizinin Ardından Fallout 4 Avrupa'nın En Çok Satan Oyunu Oldu! 18 Nisan Cities Skylines 2 DLC'sini Satın Alanlara Para İadesi Yapılıyor 18 Nisan F1 24'ü Detaylandıran İlk Fragman Yayınlandı 18 Nisan Human Fall Flat 2, 2026 Yılına Ertelendi 18 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler