Evil Genius 2: World Domination, 30 Kasım'da Konsollara Geliyor

29.11.2021 17:12 Umut Tandoğan

 
 
Rebellion Developments, Evil Genius 2: World Domination'ın 30 Kasım'da PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4 ve Xbox One için çıkış yapacağını duyurdu. 
 
Bu oyun 2004 yılında yayınlanan Evil Genius oyununun devamı niteliğindedir. Ek olarak Evil Genius 2: World Domination ilk olarak 30 Mart'ta Steam üzerinden PC için piyasaya sürüldü.
 
Evil Genius 2: World Domination kötü adamın rolünü üstlenerek dünyanın hakimiyetini ele geçirmeye çalıştığınız bir strateji oyunu. 2004'te çıkan ilk oyuna kıyasla geliştirilmiş görseller, yeni oynanış özellikleri ve daha fazlasını içerecek. 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Evil Genius 2: World Domination Platformlar: PC Geliştirici: Rebellion Dağıtıcısı: Rebellion Tür: Strateji Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
The Last of Us Part I İçin AMD FSR 3.0'ı Geliştiren Güncelleme Geldi 22 Dk önce Cyberpunk 2077 İçin Yeni Mod Tüm Ağaçları Elden Geçiriyor 1 Saat önce Witch on the Holy Night Satışları 200 Bine Ulaştı 1 Saat önce Fallout 4'ün DLC Boyutlu Miami Modundan Yeni Fragman Yayınlandı 3 Saat önce Üs inşa Etme Oyunu FOUNDRY 2 Mayıs'ta Çıkacak 3 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler