Evil Geniuses, League of Legends ve CS:GO Sahnesine Geri Döndü!

28.09.2019 21:54 Hamit Can Sayılgan

 
     Amerika'nın ünlü elektronik spor organizasyonu Evil Geniuses uzun bir aradan sonra League of Legends ve CS:GO sahnesine geri döndü. Organizasyon yaptığı açıklamada Echo Fox, League of Legends ve NRG Esports, Counter Strike: Global Offensive takımlarını bünyesine dahil ettiğini duyurdu. 
 
      2014-2015 yılları arasında Kuzey Amerika ve Avrupa LCS'de yer alan Evil Geniuses, oldukça başarısız bir yıl geçirdi ve ardından LCS'den düşmemek adına mücadeleyi sürdürdü. LCS'deki başarısızlığının ardından takım kadrosu ile ilişkisini kesen takım League of Legends sahnesinden çekildi. Echo Fox'un geçtiğimiz yıl ırkçılık ile gündeme gelmesinin ardından Riot Games, takımın lig üzerindeki bütün haklarını feshetti. Takımın yeni bir organizasyon aramasının üzerine Evil Geniuses, Echo Fox'un haklarını ve takım kadrosunu satın alarak LCS'e geri dönüş sağladı. 
 
     2002 yılında Counter-Strike arenasına giriş yapan Evil Geniuses, 2012 yılında CS:GO’ya geçiş yapmak yerine bu oyundaki bütün faaliyetleri durdurmuştu. Yapılan resmi açıklama ile birlikte NRG Esports takımın oyuncularının Evil Geniuses bünyesine dahil edildiği duyuruldu.     
 
Evil Geniuses CS:GO Takımı
 
 Peter “stanislaw” Jarguz
Tarik “tarik” Celik
Vincent “Brehze” Cayonte
Ethan “Ethan” Arnold
Tsvetelin “CeRq” Dimitrov
Chet “ImAPet” Singh (Koç)
 

İlgili İçerik Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Sony, Stellar Blade'de Yer Alan Irkçı Görselleri Kaldıracağını Açıkladı 11 Saat önce Deliver Us The Moon Switch Konsoluna Geliyor 24 Nisan PUBG: BATTLEGROUNDS Erangel Classic Haritasıyla 17 Mayıs’ta Nostalji Rüzgarları Estirecek! 24 Nisan Lords of the Fallen İçin Master of Fate Güncellemesi Yayınlandı 24 Nisan Horizon Forbidden West PC İçin Yeni Güncelleme Yayınlandı 23 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler