Evoland ve Fallout 3'ü Epic Games Kütüphanenize Eklemeyi Unutmayın!

21.10.2022 20:30 Mehmet Tandoğan

 
 
Her hafta ücretsiz oyunları kullanıcılara sunan Epic Games'in bu haftaki oyunları dün itibarıyla erişime açıldı. Bu hafta oyuncular aksiyon rol yapma macera oyunu Evoland Legendary Edition'ı ve açık dünya rol yapma macera aksiyon oyunu Fallout 3: Game of the Year Edition'ı kalıcı bir şekilde kütüphanesine ekleyebilir. Oyunları 27 Ekim Perşembe TSİ 18:00'e kadar ücretsiz olarak edinebilirsiniz.
 
Öte yandan bir sonraki ücretsiz oyunlar da belli oldu. Bu oyunlar arasında Saturnalia ve Warhammer 40,000: Mechanicus yer alıyor.  
 
Evoland Legendary Edition
 
Evoland, aksiyon/macera oyunlarının geçmişinde bir yolculuğa çıkmaya benziyor oyunda ilerledikçe yeni teknolojilerin, yeni oyun yöntemlerinin ve grafik yükseltmelerinin kilidini açıyorsun. RPG oyun kültüründe iz bırakan birçok kült seriden esinlenen Evoland ile siyah beyaz görsellerden tamamen 3 boyutlu grafiklere ve sıra tabanlı savaşlardan gerçek zamanlı elebaşı savaşlarına ilerliyorsun.
 
Epic Games sayfası
 
https://store.epicgames.com/tr/p/evoland-legendary-edition-5753ec 
 
Fallout 3: Game of the Year Edition 
 
2008'in en beğenilen oyununu daha önce hiç olmadığı bir şekilde deneyimle. Karakterini istediğin gibi oluştur ve her anı hayatta kalma mücadelesiyle geçen hayranlık uyandırıcı bir kıyamet sonrası dünyasına gir.
 
Epic Games sayfası
 
https://store.epicgames.com/tr/p/fallout-3-game-of-the-year-edition

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Epic Games Platformlar: PC Geliştirici: Epic Games, Inc. Dağıtıcısı: Epic Games Tür: Platform Çıkış Tarihi: 6 Aralık 2018
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Tomb Raider Dizisine Yeşil Işık Yakıldı: Amazon İş Birliğiyle Geliyor 1 Saat önce Crimson Desert'ün 2025 Yılında Çıkacağı Söyleniyor 2 Saat önce Mortal Kombat 2 Filminin Vizyon Tarihi Belli Oldu 2 Saat önce PUBG: BATTLEGROUNDS 'Erangel Classic' Haritasını Sunar 3 Saat önce Epic Games'in Bu Hafta Öne Çıkan Oyunları 3 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler