Expeditions: Rome için Demo Yayınlandı

18.12.2021 12:02 Mehmet Tandoğan

 
 
THQ Nordic, sıra tabanlı RPG oyunu Expeditions: Rome için oynanabilir bir demonun indirilmeye hazır olduğunu duyurdu. Bu demo, Yunanistan seferini konu alıyor ve yaklaşık 4 saatlik oyun süresi sunuyor.
 
Bu sıra tabanlı RPG'de yabancı toprakları fethedip politik entrikalarla boğuşurken Roma'nın kaderini belirleyin. 
 
Kısa süre önce bilinmeyen bir siyasi rakibi tarafından babası katledilen ve Roma'dan kaçarak Yunan isyancıların kontrolü altındaki askerî kampa sığınmak zorunda kalan genç Legatus olarak hikâyene başla! Zaman geçtikçe askerî hünerlerini herkese kanıtla, savaş meydanında çarpışarak gitgide güçlen ve herkesin saygı duyduğu ve korktuğu Legatus'a dönüş.

Expeditions: Rome dünyasında gerçekleştireceğin her eylemle, Yunanistan'ın mavi koylarından Galya'nın balta girmemiş ormanlarına kadar her yerde Roma'nın iradesini hissettir. İnsanların seni ve Roma'yı nasıl göreceğine sen karar vereceksin. Demir yumrukla düşmanlarının üzerine mi çökeceksin? Yoksa politik kurnazlıklara mı başvuracaksın? Cumhuriyetin bıraktığı politik mirasla mı yola devam edeceksin? Yoksa Roma Senatosu'nun karmaşık siyasi atmosferinde zafere ulaşmak için kendi yolunu mu çizeceksin? Her seçim oldukça önemli! Birliklerinin, yoldaşlarının ve Roma'nın geleceği söz konusu.
 
Steam sayfası
 
https://store.steampowered.com/app/987840/Expeditions_Rome/
 
Fragman videosu
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Expeditions: Rome Platformlar: PC Geliştirici: Logic Artists Dağıtıcısı: THQ Tür: Sıra Tabanlı Rol Yapma Oyunu Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Batman: Arkham Shadow Fragmanı Disslike Yağmuruna Tutuldu 6 Dk önce Manor Lords İçin Oldukça Komik Bir Shrek Modu Yayınlandı 1 Saat önce Baldur's Gate 3 iPad ve iPhone Cihazlarına Gelebilir 2 Saat önce Activision'ın Zamanında Tony Hawk's 3 + 4 Projelerini Reddettiği Bildriildi 3 Saat önce Kingdom Come: Deliverance 2'nin Savaş Sisteminden Kısa Bir Kesit 3 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler