F1 2011 - Co-op Championship Modu Harika Görünüyor

F1 2011, daha da gerçekçi bir simulasyon olma yolunda bir adım daha atmayı amaçlıyor.
08.09.2011 14:54 Levent Polater

 
    Codemasters imzalı F1 2011'in Co-op Championship modunu yakından tanıyoruz. Bu seneki F1 oyununun en büyük özelliklerinden biri olacak bu modu yapımcılar kendi açıklamalarıyla aşağıdaki geliştirici günlüğünde anlatıyorlar.
 
    Videoda Codemasters ekibinden Stephen Hood ve Paul Jeal'i görmekteyiz. Co-op Championship'te 2 sürücüden oluşan bir co-op ekip ile bir sezonu tamamlamaya çalışacaksınız. Bir yandan yarışlarda 1 numara olmak için rekabet edecek bir yandan takım arkadaşınızın önünde ekip lideri olmaya gayret göstereceksiniz. Bu rekabeti ortaya koyarken dostluğunuzu da kaybetmemeye çalışmalısınız.
 
     Co-op Championship'in dikkat çekici olduğunu söylememe gerek yok. Aracınızı düzenlerken takım arkadaşınızı da hemen yanınızda görmek, yarış anında onun arkasından ilerlemek bir F1 oyunundan bekleyeceğimiz oynanış dinamikleri. F1 2011'in çıkmasına 2 hafta kaldı ve bu mod ile heyecanımız bir üst seviyeye ulaşıyor:
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
F1 2011 Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Codemasters Racing Dağıtıcısı: Codemasters Racing Tür: Yarış Çıkış Tarihi: 23 Eylül 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
8 Aylık Çalışmanın Ardından Dark Souls Re-Remastered Modu Çıktı 1 Saat önce Intel Extreme Masters Dallas 2024 Başlıyor! 2 Saat önce İptal Edilen The Divison Hearland'dan Oynanış Görüntüleri Sızdırıldı 2 Saat önce VCT 2024 Masters Şanghay'da 2. Round Tamamlandı! 3 Saat önce Skull and Bones Kısa Süreliğine Oynaması Ücretsiz Olacak 3 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler