F1 2011'in Vita Sürümüne Ait Yeni Video

Playstation Vita 22 Şubat'ta Avrupa'da piyasaya çıkacak, yani F1 2011 de bu konsolda aynı tarihte raflarda olacak
16.11.2011 13:23 Alkan Adakaner

      Codemasters, F1 2011'in Playstation Vita sürümüne ait yeni bir video yayınladı. Bu videonun yanı sıra oyun hakkında ayrıntılı bilgiler de ortaya çıktı. Bu bilgiler arasında en önemlisi ise F1 2011'in Vita'nın çıkış oyunlarından birisi olması.
 
     Yapılan açıklamalara göre oyun PC ve ev konsollarındaki bütün resmi takımlara, sürücülere ve pistlere sahip olacak. Diğer sürümlerdeki bütün oyun modlarını Playstation Vita sürümünde de bulabileceğiz.
 
      Challange modunun taşınabilir konsollar için çok uygun olduğunu söyleyen geliştirici Vita sürümünün Grand Prix modunun 4 kişiye kadar multiplayer desteği sunacağını da açıkladı. Ayrıca kariyer modunu ikiye iki co-op desteği ile de oynama şansımız olacak.
 
     Aşağıda oyunun yeni videosunu bulabilirsiniz. Grafikler Vita'nın çıkış oyunu olmasına rağmen oldukça hoş duruyor.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
F1 2011 Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Saber Interactive Dağıtıcısı: Codemasters Racing Tür: Yarış Çıkış Tarihi: 22 Şubat 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
EMEA Masters Spring 2024 Şampiyonu Eintracht Spandau Oldu! 2 Saat önce Dead Island 2 İçin Fan Yapımı DLSS 3 Modu Yayınlandı 2 Saat önce Platform Oyunu The Smurfs: Dreams Duyuruldu 2 Saat önce Kıdemli LucasArts Lideri Matthew Shell Hayatını Kaybetti 3 Saat önce Tekken 8'in Yeni DLC Karakteri Belli Oldu 3 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler