F1 2021'in 3D Ses Özelliği PS5'te Devre Dışı Bırakıldı

10.08.2021 10:27 Mehmet Tandoğan

 
 
F1 2021, özellikle PS5 sürümünde ortaya çıkan çeşitli hatalar ve sorunlardan dolayı biraz zorlu bir lansman dönemi geçirdi. Daha geçen ay, geliştirme stüdyosu Codemasters, kararlılığı iyileştirmek için PS5 sürümünden Ray Tracing'i (ışın izleme) kaldıran bir yama yayınlamıştı.
 
Codemasters, ışın izlemeyi yeniden etkin hale getirmek için için hızla başka bir yama yayınlandı. Ancak bu hafta, PS5 sürümündeki başka bir önemli özelliği kaldırmak durumunda kaldı. Bu sefer, PS5''te yer alan 3D ses özelliği devre dışı bırakıldı. Devre dışı bırakılmasının nedeni ise oyuncuların kendi arabalarının sesini duyamaması ve yakındaki diğer arabaların sesiyle çakışmasıydı.
 
Son yama notlarına buradan ulaşabilirsiniz. Ayrıca Codemasters, bu ses sorunları çözüldüğünde 3D ses özelliğinin geri geleceğini de belirtti.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
F1 2021 Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Codemasters Racing Dağıtıcısı: Electronic Arts Tür: Yarış Çıkış Tarihi: 16 Temmuz 2021
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Sony, Stellar Blade'de Yer Alan Irkçı Görselleri Kaldıracağını Açıkladı 9 Saat önce Deliver Us The Moon Switch Konsoluna Geliyor 24 Nisan PUBG: BATTLEGROUNDS Erangel Classic Haritasıyla 17 Mayıs’ta Nostalji Rüzgarları Estirecek! 24 Nisan Lords of the Fallen İçin Master of Fate Güncellemesi Yayınlandı 24 Nisan Horizon Forbidden West PC İçin Yeni Güncelleme Yayınlandı 23 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler