F2P Olan Wildstar'ın Sunucu Problemleri Üzerinde Çalışılıyor

03.10.2015 15:42 Samet Konuksal


    Aylık ödeme modelinden Free to Play üyelik sistemine geçen Wildstar, bu geçişin ardından oldukça yoğun bir ilgiyle karşılaştı. Hem oyun dünyasında fazla bulunmayan bir oynanış tarzına, hem de kaliteli bir işleyişe sahip olan Wildstar'ın Free to Play oluşu sunucu problemlerini beraber getirdi. Carbine Studios'tan gelen açıklamalara bakarsak, firma konuyla ilgili yoğun bir şekilde çalışıyor.
 
    Birçok gereksiz Realm yerine 'Mega Server' adı altında geniş çaplı Realmlere sahip olan Wildstar'ın sunucu kapasiteleri yeni gelen yoğunluğu kaldıramaz duruma geldi. Haliyle oyun içerisinde gecikme ve kopma problemleri yaşanınca Carbine Studios yetkilileri bir açıklama yaptı. Sunucu kapasiteleri üzerinde çalışma yaptıklarını belirten yetkililer, oyunun hem Amerika, hem de Avrupa sunucularına toplam dört yeni Realm ekleneceğini duyurdu. Böylelikle oyundaki gecikme problemlerinin düşürüleceği hedefleniyor.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Wildstar Platformlar: PC Geliştirici: Carbine Studios Dağıtıcısı: NCsoft Tür: MMO-RPG Çıkış Tarihi: 3 Haziran 2014
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Kristal Piksel 2026 Video Oyun Ödülleri Sahiplerini Buldu 17 Ekim PUBG: Battlegrounds 43.2 Güncellemesi, Oyuna Bentley Araç Kozmetikleri ve Yeni Bir PvE Modu Ekliyor 15 Ekim Yeni Sezonla eFootball Championship’in 2027 Dünya Finali Elemeleri Daha Kapsamlı Bir Hale Geliyor 08 Ekim The Ascent Ultimate Edition, Nintendo Switch 2'de Ön Siparişe Açıldı 06 Ekim Last Epoch'un 5. Sezonu "Rage of the Frostborn" Başlıyor! 02 Ekim
Forumdan Konular
DH'den Haberler