FAR: Lone Sails PS4 ve Xbox One'a Geliyor

18.03.2019 19:53 Gazali Çetinkaya

 
Yayıncı Mixtvision Games ve geliştirici Okomotive taşıtlı macera oyunu FAR: Lone Sails'in 2 Nisan'da PlayStation 4 ve Xbox One için çıkış yapacağını duyurdu.

FAR: Lone Sails ilk olarak Mayıs 2018'de PC için çıkmıştı.
 
Oyunun tanıtım yazısı:
 

FAR: Lone Sails taşıtlı bir macera oyunudur. Benzersiz bir taşıtta kurumuş okyanusta seyahat ederek bir zamanlar gelişmiş olan bir medeniyetin kalıntılarını takip edeceksiniz. Bir dizi yol engeli ve tehlikeli hava koşulları arasında taşıtınızı yürütmeye devam etmelisiniz. Bu macera sizi nereye götürecek? Kendi türünüzün son örneği misiniz?
 
Ana Özellikler
 
Taşıtınızı profesyonelleştirin: Sayısız engel ve doğal tehlikeleri alt etmek için taşıtınızı koruyun ve geliştirin.
Benzersiz bir dünya ortaya çıkarın: Issız, kurumuş bir deniz yatağını keşfedin, halkınızın izlerini takip edin, firari bir medeniyetin hikâyesini anlatan bina ve rölyefleri bulun.
Atmosferik bir macera tecrübe edin: Bırakın bulutlarla dolu gökyüzü geçip gitsin, siz yelkenlerinizi ufka doğru süren rüzgârı önemseyin.
Zombisiz Kıyamet Sonrası: Sadece siz, makineniz ve büyük hiçlik. 

 
PlayStation 4 ve Xbox One versiyonları duyuru fragmanını aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz. 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
FAR: Lone Sails Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Okomotive Dağıtıcısı: Mixtvision Tür: macera Çıkış Tarihi: 17 Nisan 2019
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
The Wolf Among Us 2'den Yeni Ekran Görüntüleri Ortaya Çıktı 5 Dk önce Five Nights at Freddy’s: Help Wanted 2 PS5'e Geliyor 1 Saat önce Homeworld 3, 13 Mayıs'ta Geliyor 2 Saat önce Darkest Dungeon II Playstation 4 ve 5 Konsollarına Geliyor 2 Saat önce League of Legends EMEA Masters Spring 2024 Turnuvası Başlıyor! 2 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler