F.E.A.R. Origin Online Detaylandırıldı

F.E.A.R. Origin Online Kapalı Beta tarihlerini merakla bekliyoruz.
08.10.2011 21:44 Beril Sergün


     F.E.A.R. Origin Online yaklaşık 1.5 seneden beri InPlay tarafından geliştirilip, Warnerbros tarafından destekleniyor.
 
     MMO olarak çıkacak olan  F.E.A.R. Origin Online'ın konusu genel olarak F.E.A.R'da karşılaştığımız olaylar etrafında gelişiyor. Şimdiye kadar oyunun 3 bölümünün tamamlandığı ve her bölümün yaklaşık 30 dakika içinde tamamlanabileceği belirtildi. Oyuncuların sürekli aynı şeyi tekrar etmelerini önlemek amacıyla F.E.A.R. Origin Online'a görev sistemi de getirileceği eklendi. Görev sistemi sayesinde oyuncular aldıkları görevlerden ekstra tecrübe, eşya alabilecekleri gibi aynı şeyleri de tekrar etmemiş olacaklar. Storyline Modunda ise 3 adet zorluk seviyesi olacak. Kolay, Normal ve Zor olarak ayrılacak olan zorluk seviyelerinde Kolay'ı seçen oyuncular tek başlarına da bölümleri bitirebilecek ancak daha Normal ve Zor'u seçenler arkadaşlarıyla bitirmek zorunda kalacak.
      F.E.A.R. Origin Online size ayrıca F.E.A.R 3'den de bildiğimiz "Soul King" modunu baz alarak yapılan PvP sistemi de sunacak. Oyunda sınıf olmayacak. Farklı sınıflar olmadığı için oyuncular her türlü silahı kullanabilir durumda olacaklar.
 
     Ayrıca  F.E.A.R. Origin Online'ın yakında Kapalı Beta'ya da başlayacağını ancak tarihinin belli olmadığını da belirtelim.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
F.E.A.R.: Origin Online Platformlar: PC Geliştirici: Inplay Interactive Dağıtıcısı: Warner Bros Interactive Tür: MMO-FPS Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Sony, VR Yatırımlarını Azaltıyor: Şu Anda Sadece 2 Oyun Geliştiriliyor 1 Saat önce Elden Ring, Yeni DLC'nin Zorluğu ve Performansı Sebebiyle Eleştiriliyor 2 Saat önce Palworld Playstation 5 Konsollarına Gelebilir 4 Saat önce GeForce Now Kütüphanesine 4 Yeni Oyun Ekleniyor 5 Saat önce Dota 2 The International 2024 Turnuvasında Mücadele Edecek Takımlar Belli Oldu! 23 Haziran
Forumdan Konular
DH'den Haberler