FF Versus 13'ten Yeni Detaylar Bu Ay Yayınlanacak

01.02.2010 12:52 Ersin Kılıç

 
Aralık ayında Japonya'da piyasaya çıkan Final Fantasy 13'ten sonra gözlerin çevrildiği Final Fantasy versus 13 ile ilgili önemli bir haber ortaya çıktı.
 
Final Fantasy serisinin belki de en merak edilen oyunlarından biri haline gelen ve içerdiği karanlık atmosfer ile serinin hayranlarını daha da şaşırtan Final Fantasy Versus 13 için yeni detaylara bu ay kavuşacağız.
 
SCEA'dan Jeff Rubenstein'in söylemine göre Square Enix, bu ay Final Fantasy Versus 13 hakkında yeni detayları oyunseverler ile paylaşmaya hazırlanıyor.

Uzun süredir hakkında fazla detay verilmeyen oyun için son video ise Aralık ayında gerçekleşen ve Square Enix'in kendi oyunlarını gösterdiği Jump Festa 2009 fuarında gelmişti. Kapalı kapılar ardında gösterilen bu videonun sonunda ise "Devrim bir dahaki sefer gerçekleşecek" sloganı dikkat çekmişti.
 
Square Enix'in kullandığı "devrim" kelimesinde oyun değilde sıradaki açıklamalar kastediliyor ise oyun hakkında oldukça geniş ve önemli bilgilere bu ay ulaşacağız fikrini ortaya atabiliriz.
 
Final Fantasy 13 ve FF Agito 13 ile birlikte Fabula Nova Crystallis'in bir diğer oyunu olan Final Fantasy Versus 13, Playstation 3 için özel geliştiriliyor. Oyunun başında ise şu sıralar Square Enix'in en önemli yapımcılarından biri olan Tetsuya Nomura ve Kingdom Hearts ekibi yer alıyor.


İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Platformlar: PS4 XBOX ONE Geliştirici: Dağıtıcısı: Tür: Çıkış Tarihi:
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
The Sims Benzeri Life by You Sürümü Süresiz Olarak Ertelendi 20 Mayıs IGG Dünyanın İlk Uluslararası Çevrimdışı SLG Turnuvası’nı Düzenledi! 20 Mayıs Ghost of Tsushima En İyi Tek Oyunculu "Playstation PC" Oyunu Oldu! 20 Mayıs Assassin's Creed Shadows Zorunlu internet Bağlantısı Gerektirmeyecek 20 Mayıs Ghost of Tsushima'nın PC Sürümünden Eş Zamanlı Oyuncu Rekoru 19 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler