FF XIV'ün PS4 Sürümü 1080P ve 60 fps Olacak

22.09.2013 07:04 Alkan Adakaner


     Ağustos ayında PC ve Playstation 3 için piyasaya çıkan Final Fantasy XIV: A Realm Reborn büyük ilgi görmüştü. Square Enix aynı zamanda oyunun Playstation 4 sürümünü de hazırlıyor ve bu sürüm son derece iyi görünecek.
 
    Yapılan açıklamalara göre Final Fantasy XIV: A Realm Reborn'un PS4 sürümü 1080p görüntü desteği ve 60 fps'de (saniye/kare oranı) çalışacak. PS4 sürümünün PC'de sunulacak olan DX11 desteğindeki içeriklerin çoğuna sahip olacağı belirtiliyor.
 
     Oyunun Playstation 3 sürümünün 720p ve 30 fps olarak çalıştığını belirtelim. Yine de PS3 sürümünün de oldukça akıcı olarak oynanabildiğine şahit olduk.
 
    Bu arada bir hatırlatma: "Final Fantasy XIV: A Realm Reborn'un PS3 sürümünün alanlar, PS4 sürümünü ücretsiz olarak PSN'den indirebilecekler"
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Final Fantasy XIV: A Realm Reborn Platformlar: PC PS3 PS4 Geliştirici: Square Enix Dağıtıcısı: Square Enix Tür: RPG Çıkış Tarihi: 14 Nisan 2014
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 6 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Ghost of Tsushima En İyi Tek Oyunculu "Playstation PC" Oyunu Oldu! 3 Saat önce Assassin's Creed Shadows Zorunlu internet Bağlantısı Gerektirmeyecek 4 Saat önce Ghost of Tsushima'nın PC Sürümünden Eş Zamanlı Oyuncu Rekoru 19 Mayıs PGL Wallachia Sezon 1 Şampiyonu Team Spirit Oldu! 19 Mayıs Yeni Skyrim Modu NPC'lerin Kafasını ve Saçlarını İyileştiriyor 19 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler