FIFA 12'den Altyazılı Videolar

Alt yazılı videolar ile oyun tanıtımlarına devam ediyoruz.
06.07.2011 01:10 Ersin Kılıç


     Futbol severlerin büyük bir merakla beklediği FIFA 12 için geçtiğimiz günlerde iki video yayınlanmış ve bu videolarda oyuncu vizyonu ile hava toplarına yer verilmişti. İşte bizde oyunun yapımcılarının, oyun dinamiklerini anlattığı bu videoları, sizler için Türkçeye çevirdik.
 
     "Yayınlanan ilk videoda oyundaki lob pas ve orta sistemi anlatılmış. Bu ilk videoda oyuncuların ceza sahası içerisinde aldıkları pozisyon gibi kısımlara da değinildiğini görüyoruz. Yani oyunda yer alan yapay zeka sisteminin, gelen ortalara göre hangi pozisyonlarda durduklarına değinilmiş. Serinin eski oyunlarında bu büyük bir problem olarak karşımıza çıkıyordu.
 
     Oyunun yayınlanan ikinci videosunda ise zamanlama ve oyundaki Impact Engine özelliğinin FIFA 12'ye neler getirdiğini görüyoruz. Ayrıca her iki videoda da bulunan özelliklerin FIFA 11'de nasıl işlediklerine dair farklılıklar da gösterilmiş."
 
     Videoların altyazılı versiyonlarını aşağıdaki oynatıcılardan izleyebilirsiniz.
 



İlgili İçerik Oyunun Künyesi
FIFA 12 Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: EA Sports Dağıtıcısı: EA Games Tür: Spor Çıkış Tarihi: 30 Eylül 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 35 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Sea of Thieves Geçen Ay Avrupa'da En Çok Satan PS5 Oyunu Oldu 10 Dk önce Microsoft Temmuz'da Mobil Oyun Mağazasını Aktif Hale Getirecek 5 Saat önce Nvidia, Tekken 8'in Bazı Ekran Kartlarında Rastgele Çöktüğünü Kabul Etti 5 Saat önce Sızıntı: God of War: Ragnarök Yakında PC İçin Duyurulacak 6 Saat önce Epic Games Ücretsiz Gizemli Oyun Kampanyasına Geri Döndü 7 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler