FIFA 12'den Fiyasko Anlar

Gol mü olacak, yoksa kaleci mi kurtaracak?
12.11.2011 16:13 Ersin Kılıç


     FIFA 12'nin çıkışı ile birlikte EA Sports gerek haftanın golleri gerekse de diğer videolar ile oyuna desteğini sürdürmeye devam ediyor. Tabi ki tek video yapan EA Sports değil. Her zaman olduğu gibi oyuncular da boş durmuyor ve oyunla ilgili videoları ile karşımıza çıkıyorlar.
 
     Bu seferki oyun sever de FIFA 12'deki ilginç anları derlemiş. Bu videoda kaçan pozisyonlardan oyundaki Impact Engine'in yarattığı komik sahnelere kadar birçok detaya yer verilmiş. Özellikle hakemin kart göstermek için peşinden koştuğu futbolcu ve kafasıne aldığı darbe ile kendini filelerin içerisinde bulan kaleciye oldukça güldüğümü söylemeliyim.
 
     Bu videoyu aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.

[DHVIDEO=3510]
İlgili İçerik Oyunun Künyesi
FIFA 12 Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: EA Sports Dağıtıcısı: EA Games Tür: Spor Çıkış Tarihi: 30 Eylül 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 35 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Epic Games'in Bu Haftaki Ücretsiz Oyunlarını Kütüphanenize Eklemeyi Unutmayın 6 Dk önce Xbox Başkanı, 4 Bethesda Stüdyosunu Neden Kapattıklarını Açıkladı 10 Mayıs Xbox: Call of Duty Dahil Olmak Üzere Birinci Taraf Oyunlar İlk Gün Game Pass'te! 10 Mayıs ESL Pro Lig Sezon 19 Çeyrek Final 2. Gün Karşılaşmaları Bugün Oynanacak! 10 Mayıs The Last of Us Dizisinin 2. Sezon Setinden Yeni Görüntüler 10 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler