FIFA 12'den Off-Screen Oynanış Videosu

FIFA 12, gerçekçiliği daha da yukarıya taşıyacak.
31.05.2011 15:00 Levent Polater


    FIFA 12 için yeni ekran görüntüleri dün gelmişti, oyun için daha fazla video beklerken resmi olmasa da yeni bir videoya ulaştık. Hollanda tabanlı bir site olan gamer.nl, oyuniçi sahnelerin de görüldüğü bir video paylaştı.
 
    İçinde EA Sports yapımcı ekibinden David Rutter'ın röportajının da bulunduğu bu videoyu aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz. David Rutter dışında videonun Flemengçe olması neler konuşulduğunu anlayamamamıza yol açıyor. Aranızda Hollanda'da yaşayan gurbetçilerimiz var ise bize nelerden bahsedildiğini anlatabilirler belki.
 
   David Rutter ise bildiğimiz şeylerden bahsediyor. Yeni ve göz alıcı Impact Engine sayesinde ikili mücadelelerin ve oyuncu darbelerinin olabildiğince gerçek yansıtalacağını belirten Rutter, bu özel fizik motorunu olabildiğince geniş çerçeveden bakarak yapmaya çalıştıklarını söylüyor. Oyuncunun hızı, darbenin gelme hızı, açı ve daha bir çok fiziksel noktalar hesaba katılmış.
 
    Son olarak Rutter, bazı kişilerin bu motor yüzünden oyuncuların ölüp ölmeyeceğini sorduğunu belirtti. Rutter ise esprili bir dille "Hayır, FIFA'da kimse ölmeyecek" diyerek bu endişeli (!) kesmi rahatlattı.

    Aşağıdan bu videoyu izleyebilirsiniz.

[DHVIDEO=2537]
İlgili İçerik Oyunun Künyesi
FIFA 12 Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: EA Sports Dağıtıcısı: EA Games Tür: Spor Çıkış Tarihi: 30 Eylül 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 31 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
ESL Pro Lig Sezon 19'da İlk Finalist Team Vitality Oldu! 11 Mayıs FUT Esports, VCT 2024 Masters Şanghay'da! 11 Mayıs Sea of Thieves Geçen Ay Avrupa'da En Çok Satan PS5 Oyunu Oldu 11 Mayıs Microsoft Temmuz'da Mobil Oyun Mağazasını Aktif Hale Getirecek 11 Mayıs Nvidia, Tekken 8'in Bazı Ekran Kartlarında Rastgele Çöktüğünü Kabul Etti 11 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler