FIFA 12'den Taktik ve İpuçları

Frikik atmak oyunda zamanla alışabileceğiniz bir nokta.
11.11.2011 16:34 Ersin Kılıç


     EA Sports yayınladığı haftalık videolar dışında farklı içeriklerle de FIFA 12'ye destek vermeye devam ediyor. Firma bu sefer de çalım ve sevinçler için yeni videolar yayınladı.
 
     Bu videoların ilkinde oyundaki Elastico hareketinin nasıl yapılacağı açıklanmış. Fake Shot benzeri olan bu hareket sayesinde rakibinizden kolayca sıyrılabiliyorsunuz. İkinci videoda FIFA 12'nin en basit hareketlerinden biri olan Roulette'in nasıl yapıldığı gösterilmiş. Bu hareketi yapmak için yetenek seviyenizin 3 yıldız olması gerekiyor.
 
     EA Sports'un yayınladığı üçüncü video ise frikik atmak isteyenler için. Firma bu videoda uzaktan frikik atmak isteyenlere gerekli ipuçlarını sunuyor. Dördüncü ve son videoda ise oyuna yeni eklenen bir sevinç hareketine yer verilmiş. Takım arkadaşınızdan çok iyi bir asist aldığınızda bu hareketi yaparak ona da gerekli payeyi çıkartabilirsiniz.
    
     Yayınlanan bu dört videoya aşağıdan göz atabilirsiniz.  







İlgili İçerik Oyunun Künyesi
FIFA 12 Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: EA Sports Dağıtıcısı: EA Games Tür: Spor Çıkış Tarihi: 30 Eylül 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 8 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
ESL Pro Lig Sezon 19'da İlk Finalist Team Vitality Oldu! 11 Mayıs FUT Esports, VCT 2024 Masters Şanghay'da! 11 Mayıs Sea of Thieves Geçen Ay Avrupa'da En Çok Satan PS5 Oyunu Oldu 11 Mayıs Microsoft Temmuz'da Mobil Oyun Mağazasını Aktif Hale Getirecek 11 Mayıs Nvidia, Tekken 8'in Bazı Ekran Kartlarında Rastgele Çöktüğünü Kabul Etti 11 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler