FIFA 12'nin 3DS Sürümünde Online Multiplayer Yok

17.05.2011 13:01 Gökhan Yılmaz

 
 
     Electronic Arts yaptığı basın bildirisinde FIFA 12'nin 3DS sürümünün online multiplayer'a sahip olmayacağını duyurdu. Bu nedenle oyuncular 11'e 11 ya da 5'e 5 yapacağı maçları yerel ağda oynayabilecekler.
 
     EA Sports'un bir el konsoluna ürettiği en özellikli futbol oyunu olacağı söylenen FIFA 12, hayranlarını hayal kırıklığına uğratacak gibi görünüyor. Zira FIFA 11'de bile online multiplayer bulunuyordu. Yapım ekibinden Matt Prior "Şu an sadece yerel ağda yapacağınız head-to-head maçlara sahip olacaksınız. Sunucu tabanlı online multiplayer özelliklerini gelecekte sunacağız." şeklinde konuştu.
 
     Bu nedenle FIFA 12'nin 3DS versiyonunda 11'e 11 kişilik maçlar yapmak istiyorsanız aynı alanda Wi-Fi ile bağlanacak 22 kişi toplamanız gerekiyor. Gerçi o kadar kişiyi topladıktan sonra gerçek çift kale maç yapabilirsiniz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
FIFA 12 Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: EA Sports Dağıtıcısı: EA Games Tür: Spor Çıkış Tarihi: 30 Eylül 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 6 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Epic Games Ücretsiz Gizemli Oyun Kampanyasına Geri Döndü 6 Dk önce Ubisoft'un Yeni Oyunu Hades II Nedeniyle Ertelendi 27 Dk önce Epic Games'in Bu Haftaki Ücretsiz Oyunlarını Kütüphanenize Eklemeyi Unutmayın 1 Saat önce Xbox Başkanı, 4 Bethesda Stüdyosunu Neden Kapattıklarını Açıkladı 10 Mayıs Xbox: Call of Duty Dahil Olmak Üzere Birinci Taraf Oyunlar İlk Gün Game Pass'te! 10 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler