FIFA 12'nin 3DS Versiyonundan Şaşırtan Özellikler

FIFA 12 3DS'in özellikleri göz dolduruyor.
10.05.2011 11:38 Ersin Kılıç


     Oyun firmalarının Nintendo 3DS'e olan ilgisi her geçen dakika artıyor. DS'e göre üçüncü parti firmaların çok daha fazla destek sağladığı Nintendo 3DS için yeni oyun duyuruları da gelmeye devam ediyor. Bu firmalardan birisi de EA Games oldu. EA Sports geçtiğimiz dakikalarda yaptığı açıklama ile FIFA 12'nin 3DS versiyonunu duyurdu.
 
     FIFA 12 3DS'in açıklanan yeniliklerine baktığımızda ise oldukça iddialı olduğunu görüyoruz. Öncelikle oyunda tam 500'ün üzerinde lisanslı takım olacağı açıklandı. Bir el konsolu için gerçekten inanılmaz bir rakam olduğunu söyleyebiliriz.
 
     Yeni dokunmatik kontrol sistemi sayesinde oldukça rahat ve komplike bir oynanış sunacak olan FIFA 12 3DS'te ayrıca 3D Street Football moduda yer alacak. Sokak futbolunda muhtemelen çok daha renkli bir oynanış ile karşılaşacağız. 5 vs 5 şeklinde oynanacak olan sokak futbolu modu için daha fazla egzotik hareketler ile karşılaşacağımız da belirtilmiş.EA Sports'un el konsollarında yaptığı en gelişmiş oyun olacağı belirtilen FIFA 12 3DS'te sekiz farklı oyun modu bulunacak.
 
 
     Konsolun 3D özelliğini sonuna kadar kullanacak olan ve Be a Pro moduna da sahip olan oyunun multiplayer özellikleri ise oldukça şaşırtıcı. Nintendo Wi-fi sistemi üzerinden 50'den fazla kişinin katılacağı turnuvalara da girebileceğiniz online modlarında ayrıca tıpkı konsol sürümlerinde olduğu gibi 11 vs 11 oynanış imkanı da sağlanacak. Bu oynanışın nasıl bir performans sağlayacağını ise şimdiden merak etmeye başladım.
 
     Owen ve Kaka'nın kapak yıldızı olacağı FIFA 12 3DS, diğer versiyonları ile birlikte sonbaharda rafları süsleyecek.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
FIFA 12 Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: EA Sports Dağıtıcısı: EA Games Tür: Spor Çıkış Tarihi: 30 Eylül 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox Başkanı, 4 Bethesda Stüdyosunu Neden Kapattıklarını Açıkladı 10 Mayıs Xbox: Call of Duty Dahil Olmak Üzere Birinci Taraf Oyunlar İlk Gün Game Pass'te! 10 Mayıs ESL Pro Lig Sezon 19 Çeyrek Final 2. Gün Karşılaşmaları Bugün Oynanacak! 10 Mayıs The Last of Us Dizisinin 2. Sezon Setinden Yeni Görüntüler 10 Mayıs VCT 2024: EMEA 1. Aşama Playoff 2. Gün Karşılaşmaları Tamamlandı! 10 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler