FIFA 12'nin Wii Sürümünden Ekran Görüntüleri

06.08.2011 09:42 Alkan Adakaner


     Nintendo Wii'nin grafiksel gücünün sınırlı olduğunu biliyoruz. Bu nedenle çoğu oyunu diğer konsollara göre daha düşük grafiklerle oynamak zorunda kalıyor. Bu bir anlamda rahatsız edici, ama daha rahatsız edici olan şey ise yayıncı ve geliştiricilerin Wii'nin gücünü tam olarak kullanmak için çaba göstermemesi.
 
    Aşağıda FIFA 12'nin Wii sürümüne ait ekran görüntülerini bulabilirsiniz. Grafikler tam anlamıyla rezalet, ama bunun sebebi Wii'nin teknik kapasitesi değil, Electronic Arts'ın çaba göstermemiş olması diyebiliriz.
 
     Wii'deki Pro Evolution Soccer oyunlar kesinlikle bu oyundan çok daha iyi görünüyor. Wii'deki büyük oyuncu kitlesinin aklını bu tür kötü uyarlamalarla çekmek isteyen Electronic Arts daha fazla çaba göstermeli.
 
 
 
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
FIFA 12 Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: EA Sports Dağıtıcısı: EA Games Tür: Spor Çıkış Tarihi: 30 Eylül 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 18 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Gray Zone Warfare Erken Erişim İnceleme 15 Sn önce Psikolojik Dram Oyunu The End of You 20 Haziran'da Çıkacak 1 Saat önce Kıyamet Sonrası Taktik Oyunu Neverdark Yakında Steam'de 1 Saat önce ESL Pro Lig Sezon 19'da İlk Finalist Team Vitality Oldu! 11 Mayıs FUT Esports, VCT 2024 Masters Şanghay'da! 11 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler