FIFA 13'e Kadın Futbolcular Eklenecek mi?

14.08.2012 11:49 Levent Polater

 
   FIFA'nın baş yapımcısı David Rutter, bu sefer biraz konu dışına yönelerek kadın futbolcuların seriye dahil edilip edilmeyeceğine değindi.
 
    Özellikler için hayranlardan binlerce istek geldiğini ve bu önerileri değerlendirdiklerini söyleyen Rutter, oyuna kadın futbolcuları eklemenin, kaynaklarını, önceliklerine ve genel özelliklere aykırı olduğunu belirtti. Şu anda kadın oyuncuların seriye sokma planlarının bulunmadığını belirtti.
 
    Londra Olimpiyatlarında kadın futbolu göz doldurunca, bazı oyunseverler kadın futbolcuların sıradaki oyuna dahil edilmesi yönünde imza toplama çalışmasına girişmişlerdi. Siz ne düşünüyorsunuz? Sizce kadın futbolcuların ve liglerinin FIFA'ya dahil edilmesi güzel olabilir mi?
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
FIFA 13 Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: EA Sports Dağıtıcısı: Electronic Arts Tür: Spor Çıkış Tarihi: 28 Eylül 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 15 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Epic Games'in Bir Sonraki Hafta Sunacağı Ücretsiz Oyun Sızdırıldı! 24 Dk önce PlayStation Plus'ın Nisan Ayı Ücretsiz Oyunları Belli Oldu! 1 Saat önce Take- Two, Borderlands Geliştiricisi Gearbox'ı Satın Alıyor 2 Saat önce Wildfrost Mobil Cihazlara Geliyor 3 Saat önce Nişancı Oyunu PERISH, Konsollar için 15 Nisan'da Çıkıyor 3 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler