FIFA 14, Ekim Ayında mı Çıkacak?

07.05.2013 14:55 Samet Konuksal


   Türünün en başarılı serilerinden FIFA'nın yeni sezon oyunu FIFA 14, bu senenin Eylül ayı için bekleniyordu. Fakat İngiltere'den gelen bir listeleme, bu beklentileri değiştirecek gibi görünüyor.
 
   İngiltere'nin en ünlü oyun perakendecilerinden GAME, FIFA 14'ü Ekim ayı için listeledi. Yapılan listelemeye göre FIFA 14, 4 Ekim 2013 tarihinde çıkacak. FIFA serisinin önceki oyunlarının çıkış tarihi olarak çoğunlukla Eylül ayını görüyorduk.
 
   FIFA 14 için daha önce Eylül ayına yönelik bir listeleme yapan Amazon sitesi, verdiği bu tarihi silmiş ve yerine yer tutucu tarih olarak 31 Aralık'ı koymuş. Görünüşe göre FIFA serisi bu sene sahaya biraz geç çıkacak.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
FIFA 14 Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: EA Sports Dağıtıcısı: EA Games Tür: Spor Çıkış Tarihi: 27 Eylül 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 8 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Konsol Satışlarının Düşmesine Rağmen Xbox Üçüncü Çeyrekte Rekor Kırdı 28 Nisan Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi Nasıl Kaldırılır? 28 Nisan Embracer Group Üç Ayrı Şirkete Bölündü: Hangi Oyunlar Kimin Elinde? 28 Nisan The Last of Us Part I İçin AMD FSR 3.0'ı Geliştiren Güncelleme Geldi 28 Nisan Cyberpunk 2077 İçin Yeni Mod Tüm Ağaçları Elden Geçiriyor 28 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler