FIFA 14 Yeni Nesilde 1080p ve 60 FPS Olacak

Ignite Engine sayesinde grafikler ve animasyonlar çok daha gerçekçi olacak
19.06.2013 09:59 Alkan Adakaner


     FIFA 14'ün Xbox One ve Playstation 4 sürümleri bildiğiniz gibi EA Sports'un yepyeni oyun motoru Ignite Engine ile geliştiriliyor. Oyunun yeni nesil sürümlerine ait memnun edici bilgiler ortaya çıkmaya devam ediyor.
 
     FIFA serisinin şimdiki nesil konsollarda 720p olarak çalıştığını biliyoruz. Yeni nesilde ise oyunun gelişmiş grafiklerle birlikte 1080p desteği ile 60 FPS (saniye(kare oranı) hızında çalışacağı açıklandı. Yani oldukça akıcı bir şekilde oyunu oynayabileceğiz.

    Aslında gerek Sony, gerekse de Microsoft yeni nesil konsollarındaki oyunların 1080p ve 60 FPS hızında çalışması için özel olarak çalışıyor. 3. parti firmaların da bu duyarlılığı göstermeleri çok sayıda oyuncuyu mutlu edecektir. 
 
     Battlefield 4'ün de Xbox One ve PS4'te 1080p ve 60 fps hızında çalışmasının hedeflendiği belirtiliyordu.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
FIFA 14 Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: EA Sports Dağıtıcısı: EA Games Tür: Spor Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 34 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Konsol Satışlarının Düşmesine Rağmen Xbox Üçüncü Çeyrekte Rekor Kırdı 28 Nisan Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi Nasıl Kaldırılır? 28 Nisan Embracer Group Üç Ayrı Şirkete Bölündü: Hangi Oyunlar Kimin Elinde? 28 Nisan The Last of Us Part I İçin AMD FSR 3.0'ı Geliştiren Güncelleme Geldi 28 Nisan Cyberpunk 2077 İçin Yeni Mod Tüm Ağaçları Elden Geçiriyor 28 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler