FIFA 16 Fenerbahçe Özel Versiyonu Duyuruldu!

03.12.2015 17:10 Tunahan Safdır


     Fenerbahçe Spor Kulübü ve EA SPORTS FIFA Türkiye, Fenerbahçe taraftarlarını sevindirecek bir gelişmeye imza attılar ve kapak fotoğrafında Fenerbahçe Spor Kulübü logosunun önünde kulüp futbolcularından Robin Van Persie, Nani ve Fernandão'nun bulunduğu FIFA 16 Fenerbahçe Özel Versiyonu'nu duyurdular. Xbox One, PS4, PC, Xbox 360 ve PS3 için duyurulan özel versiyonun sınırlı sayıda olduğu açıklandı.

     Konuyla ilgili Fenerbahçe resmi Facebook sayfasında yapılan açıklamada şu sözlere yer verildi; "Robin Van Persie, Nani ve Fernandão’nun kapak yıldızı olduğu FIFA 16 Fenerbahçe Özel Versiyonunu EA SPORTS FIFA Türkiye ile birlikte sizlere duyurmaktan mutluluk duyuyoruz. Fenerium mağazalarında şimdi sınırlı sayıda Xbox One,PS4, PC,Xbox 360 ve PS3 formatlarında."

     FIFA 16 Fenerbahçe Özel Versiyonu'nun satışı Fenerium üzerinden gerçekleştirilecek. FIFA 16 Fenerbahçe Özel Versiyonu'na bu adresten ulaşabilirsiniz. Ayrıca aşağıda örnek bir özel versiyon kapak tasarımını görebilirsiniz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
FIFA 16 Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: EA Sports Dağıtıcısı: EA Sports Tür: Spor Çıkış Tarihi: 22 Eylül 2015
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 58 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
PlayStation Plus'ın Nisan Ayı Ücretsiz Oyunları Belli Oldu! 1 Dk önce Take- Two, Borderlands Geliştiricisi Gearbox'ı Satın Alıyor 1 Saat önce Wildfrost Mobil Cihazlara Geliyor 2 Saat önce Nişancı Oyunu PERISH, Konsollar için 15 Nisan'da Çıkıyor 2 Saat önce VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Ligi'nde Çeyrek Finaller Başlıyor! 3 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler