FIFA 16 vs. FIFA 17 Demo - Ignite vs. Frostbite Motoru Grafik Karşılaştırması

14.09.2016 15:02 Gazali Çetinkaya

   EA Sports, FIFA 17 ile birlikte Ignite oyun motorundan Frostbite oyun motoruna geçiş yaptı. Dün akşam saat 20:00'da paylaşılan demo ile bizler de görsel açıdan değişen farkı kendimiz görme fırsatı yakalamıştık.
 
   Grafik karşılaştırma kanalı Candyland de 'FIFA 16 vs. FIFA 17 Demo – Ignite vs Frostbite Engine Graphics Comparison on PS4' adında paylaştığı video ile bir önceki oyunun motoru ile yeni oyunun motorunu PS4 üzerinde karşılaştırdı. Videoya aşağıdan ulaşabilirsiniz. Ayrıca kendileri FIFA 17 demosunun PS3 ve PS4 üzerindeki grafiklerini de karşılaştırdı. O videoya da buradan ulaşabilirsiniz. İyi seyirler. 
 
 
 

 
   FIFA 17'nin demosu belirttiğimiz gibi dün çıkış yaptı. Kendi platformunuzdan oyunu indirebilirsiniz. Demodaki takımlar ve statlar şu şekilde: 
 
   Takımlar: Manchester United, Manchester City, Chelsea, Real Madrid, Juventus, Inter, Paris Saint-Germain, Olympique Lyonnais, Seattle Sounders, Bayern München, Tigres U.A.N.L. (MX), Gamba Osaka 
 
   Statlar: CenturyLink, Stamford Bridge, Suita City Football Stadium
 
   Süper Ligli FIFA 17 tüm dünyada 29 Eylül tarihinde Xbox One, Xbox 360, PlayStation 4, PlayStation 3 ve PC sürümleriyle çıkış yapacak. Oyun bu yıl Frostbite oyun motoru ve Journey adındaki hikaye moduyla hayranlarının karşısına çıkacak.   

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
FIFA 17 Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: EA Sports Dağıtıcısı: EA Sports Tür: Spor Çıkış Tarihi: 29 Eylül 2016
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 13 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Meta Quest 2'nin Fiyatı Kalıcı Olarak Düşürüldü 27 Dk önce Prison Architect 2 Bir Kez Daha Ertelendi 1 Saat önce Intel Extreme Masters Chengdu 2024 Şampiyonu FaZe Clan Oldu! 2 Saat önce League of Legends EMEA Masters Spring 2024'ün 1. Gün Karşılaşmaları Tamamlandı! 2 Saat önce Spider-Man 2'nin Son Güncellemesi Kayıt Sorunlarını Çözüyor 2 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler