FIFA 17'de Frostbite Motoru Kullanılacak

Lionel Messi FIFA 13'den beri FIFA serisinin yüzü.
02.06.2016 21:02 Burak Oruç


    Bu yıl çıkacak olan bütün EA spor oyunları; Madden NFL(National Football League), NHL(National Hockey League) ve NBA DICE'nin Frostbite motorunu kullanacak.


    EA spor oyunları, PS4 ve Xbox One'nin çıkışından beri Ignite motoru ile geliştiriliyordu. Frostbite'ya geçiş ise geçen sene çıkmış olan Rory McIlroy PGA Tour ile başlamıştı. Bu yıl ise FIFA 17 ile devam edecek. Ve önümüzdeki bir kaç yıl içerisinde bütün EA spor oyunları Frostbite'ya geçiş yapmış olacak.

    Frostbite neredeyse bütün EA markalarında kullanılıyor.(Battlefield, Battlefront, Dragon Age, Mirror's Edge, Need for Speed)

    EA daha önce bütün oyunlarının aynı teknolojiyi kullanmasını istediğini ve zaten Frostbite motoruna bu sebeple yatırım yaptıklarını söylemişti.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
FIFA 17 Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: EA Sports Dağıtıcısı: EA Sports Tür: Spor Çıkış Tarihi: 29 Eylül 2016
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 45 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
MSI 2024'te İlk Finalist Gen.G Esports Oldu! 6 Saat önce Ghost of Tsushima PC İçin Çıktı: İlk Yorumlar Olumlu 16 Mayıs Assassin’s Creed Shadows Türkiye Fiyatı Cep Yakıyor 16 Mayıs EA Sports College Football 25 Çıkış Tarihi Açıklandı 16 Mayıs Epic Games'in Gizemli Ücretsiz Oyunu Erişime Açıldı! 16 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler