FIFA 18 Demo Çıktı

12.09.2017 20:14 Gazali Çetinkaya

 
 
   FIFA 18'in demosu bugün saat 20:00 itibariyle PlayStation 4, Xbox One ve PC için çıkışını gerçekleştirdi.
 
   İlgilenenler demoyu PlayStation Store, Xbox Live Store veya Origin üzerinden indirebilirler. İndirme boyutu PlayStation 4 üzerinde 7,36 GB, PC üzerinde 6.74 GB. 
 
   Demoda Alex Hunter'ın yeni hikayesi The Journey: Hunter Returns modunun küçük bir kısmı ve Kick Off modu bulunuyor. Kick Off modunda bulunan takımlar ve stadyumlar ise şu şekilde: 
 
   Takımlar:
 
Manchester United, Manchester City, Real Madrid CF, Atlético de Madrid, Juventus F.C., FC Bayern Munich, Paris Saint-Germain F.C., LA Galaxy, Toronto FC, Boca Juniors, C.D. Guadalajara, Vissel Kobe 
 
   Stadyumlar:
 
Santiago Bernabéu (Real Madrid) , La Bombonera (Boca Juniors) , StubHub Center (LA Galaxy), King Fahd Stadium (Suudi Arabistan)
 
   FIFA 18, 29 Eylül tarihinde çıkacak. Oyun PlayStation 4, Xbox One, Switch, PC, PlayStation 3 ve Xbox 360 üzerinde ulaşılabilir olacak.  

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
FIFA 18 Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: EA Sports Dağıtıcısı: EA Sports Tür: Spor Çıkış Tarihi: 29 Eylül 2017
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 13 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Horizon Forbidden West PC İçin Yeni Güncelleme Yayınlandı 1 Saat önce Riven Remake'ten Resmi Oynanış Fragmanı Geldi 1 Saat önce Microsoft ve IGN'den ID@Xbox Sunumu: İşte Detaylar 2 Saat önce Cyber Citizen Shockman 3: The Princess from Another World, 3 Mayıs'ta Konsollara Geliyor 8 Saat önce Metafor: ReFantazio 11 Ekim'de Konsollar ve PC için Yayınlanıyor 8 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler