FIFA 18 EA Access'te Erişilebilir Durumda

22.09.2017 12:43 Gökhan Yılmaz

 
      FIFA 18 resmi olarak 29 Eylül'de çıkacak fakat bir hafta öncesinden EA Access ile tam sürüm olarak indirmeye sunuldu ve Xbox One oyuncuları tarafından oynanabiliyor. Tabii öncelikle 43.5 GB boyutundaki oyunu indirmeniz gerekiyor.
 
     Tam sürüm elbette oyundaki Kick Off modunu, Ultimate Team modunu ve tek kişilik senaryo modu olan The Journey: Hunter Returns'ü de içeriyor. 
 
     Ayrıca oyunun bu erken sürümünü indirip oynayan herkes Bernabeu Stadı'nda Real Madrid'in maçını izlemek için iki kişilik bilet kazanma şansına erişiyor. Bunun dışında Xbox One ve elbette FIFA 18 kazanacaklardan biri olma şansına.
 
     Eğer bu şansı kaçırıyorum diye üzülüyorsanız ve Xbox One'ınız yoksa da bu tweet'e Retweet çekerseniz de yine kazanan olma şansı elde ediyorsunuz. 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
FIFA 18 Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: EA Sports Dağıtıcısı: EA Sports Tür: Spor Çıkış Tarihi: 29 Eylül 2017
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
MSI 2024'te İlk Finalist Gen.G Esports Oldu! 9 Saat önce Ghost of Tsushima PC İçin Çıktı: İlk Yorumlar Olumlu 16 Mayıs Assassin’s Creed Shadows Türkiye Fiyatı Cep Yakıyor 16 Mayıs EA Sports College Football 25 Çıkış Tarihi Açıklandı 16 Mayıs Epic Games'in Gizemli Ücretsiz Oyunu Erişime Açıldı! 16 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler