FIFA 18 Oyun Müzikleri

13.09.2017 18:38 Gazali Çetinkaya

 
   FIFA 18'de bir düzineden fazla ülkenin sanatçılarından 40’ın üstünde şarkı bulunacak. EA Sports, listenin detaylarını paylaştı.
 
   FIFA 18’de şunları dinleyebileceksiniz:
 
- Uluslararası yıldızlardan yeni şarkılar: Lorde, alt-J, The War On Drugs, The National, Portugal. The Man, The xx, etkileyici Belçikalı repçi Baloji, İngiliz art rock sanatçısı Django Django ’dan daha önce hiç yayınlanmamış bir şarkı ve Run The Jewels’dan yepyeni ve çok özel bir hit.
 
- Skepta ve Stormzy eşliğinde Avelino ’nun sert şarkıları ve Giggs eşliğinde Sneakbo’dan daha önce hiç yayınlanmamış, marş olmaya aday yeni bir şarkı ile yeni Grime süperstarları.
 
- Seattle’dan elektronik ikili ODESZA, İngiliz rock grubu Slowdive ve Avustralyalı yükselen isim, şarkıcı/besteci Tash Sultana gibi bağımsız sanatçılar.
 
- FIFA’da ilk kez yer alan L.A.’den Sir Sly, İngiliz şarkıcı/besteci Tom Grennanve Yeni Zelanda’lı grup Kimbra’dan yepyeni bir şarkı. 
 
- Amerikalı alt-folk sanatçısı Mondo Cozmo, Londralı ikili IDER, Britpop rock grupları The Amazons ve Kovic, 70’ler tarzı Bad Sounds, Danimarkalı pop-punk grubu Off Bloom, İngiliz şarkıcı/besteci Rex Orange County ve beyin yakan kolektif Superorganism gibi yeni sanatçılar. 
 
   Alex Hunter’ın Yolculuk’a geri dönüşünde Mad Max: Fury Road, Divergent, Deadpool ve Wonder Woman gibi gişede büyük ilgi görmüş filmlerin müziklerini yapmasıyla ünlenen Junkie XL’den yeni şarkılar da var. Sanatçının ‘Yolculuk: Hunter Geri Dönüyor’ için yaptığı müzikler, kesinlikle ünlü filmlere yaptıklarıyla boy ölçüşecek nitelikte. Hunter’ın dünya futbolundaki turunu temsilen Brezilyalı sanatçılar Leo Justi ve Karol Conka, Kolombiya’dan Bomba Estero ve Systema Solar, Amerikalı rock grubu Weezer ve çok daha fazlası da bu modda şarkılarıyla yer alıyor.  
 
   FIFA 18 müziklerini Spotify ve Apple Music’de hemen dinleyebilirsiniz. 
 
 
 
 
 
 
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
FIFA 18 Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: EA Sports Dağıtıcısı: EA Sports Tür: Spor Çıkış Tarihi: 29 Eylül 2017
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 4 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Popüler Platform Oyunu Dead Cells Epic Games'te 19.50 TL! 4 Saat önce The Wolf Among Us 2'den Yeni Ekran Görüntüleri Ortaya Çıktı 4 Saat önce Five Nights at Freddy’s: Help Wanted 2 PS5'e Geliyor 5 Saat önce Homeworld 3, 13 Mayıs'ta Geliyor 6 Saat önce Darkest Dungeon II Playstation 4 ve 5 Konsollarına Geliyor 6 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler