FIFA 18 için Dünya Kupası Güncellemesi Duyuruldu

30.04.2018 17:24 Gazali Çetinkaya

 
   EA Sports, FIFA 18'e Dünya Kupası içerik güncellemesinin geleceğini duyurdu.

   2018 FIFA World Cup Russia içerik güncellemesi, 29 Mayıs’ta PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch ve PC’deki FIFA 18 oyuncuları için ücretsiz olarak yayınlanacak.
 
   Modlar, detaylar ve stadyum listesi şu şekilde:
 

2018 FIFA World Cup Russia: Gerçek hayattaki formatta oynanan müthiş turnuvaya katılın. Turnuvaya katılan 32 ülkeden birini seçin, grup aşamasından Moskova’daki finale kadar özgün turnuva formatında oynayın
 
Özel FIFA World Cup Turnuvası: FIFA 18’deki herhangi bir ülkeyle World Cup’ın özel versiyonuna katılarak tarihi yeniden yazma şansına sahipsiniz. FIFA 18’de İtalya, ABD, Hollanda ve Şili gibi herhangi bir lisanslı takımı seçin, kendi turnuvanızı oluşturarak FIFA World Cup hayallerinizi gerçekleştirin. 
 
FIFA World Cup Santra: FIFA World Cup dahilindeki resmi takımlar, oyuncular, formalar ve özgün stadyum atmosferleriyle birlikte tek başınıza veya arkadaşlarınızla offline maç yapın.
 
FIFA World Cup Ultimate Team: FIFA’nın en popüler modunu yeni ve heyecan verici FIFA World Cup Ultimate Team deneyimiyle oynayın. Turnuvaya katılan 32 ülkenin yıldızları ve FIFA World Cup™ İKONLARIYLA hayalinizdeki dünya karmasını kurun.
 
Yepyeni İKONLAR: FIFA World Cup Ultimate Team’de turnuva tarihinin en ikonik futbolcularından bazıları yer alacak.

Kimya Sistemi: En sevdiğiniz milli oyuncular arasında bağlantı kurun. Kadronuzu kurup düzenlerken mevcut kimya unsurları olan kulüpler ve ligler yerine uyruklar ve konfederasyonlar dikkate alınacak.

FIFA World Cup Oyuncu Havuzu: Turnuvaya katılan her ülkenin kadrosunu yenilenen reytinglerle birlikte sunan [RA1] ile hayalinizdeki dünya karmasını kurmanız için gereken her şey var.

Dinamik Ögeler: Gerçek dünyadaki performansları yansıtmak için tasarlanan bu ögeler, maçlarda fark yaratan oyunculara göre yükseltilmiş istatistiklere sahip olacak. Bu sayede turnuva boyunca güncel ve gerçek hayata uygun bir deneyim sunulacak.

Çift Paket Fırsatı: FIFA World Cup Ultimate Team’de satın alacağınız her Standart veya Premium paketin eş değerini FUT 18’de elde edeceksiniz.

Ultimate Team Oyun Modları: Hayalinizdeki dünya karmasıyla çeşitli heyecan verici yolları tecrübe edin.  
- Tek Oyunculu ve Online Turnuva
- Tek Oyunculu ve Online Draft
- Kadro Kurma Görevleri
 
LUZHNIKI STADYUMU, MOSKOVA 
 
 
 
SAINT PETERSBURG STADYUMU, SAINT PETERSBURG
 
 
FISHT STADYUMU, SOCHI 
 
 
 
EKATERINBURG ARENA, EKATERINBURG 
 
 
 
KAZAN ARENA, KAZAN 
 
 
 
NIZHNY NOVGOROD STADYUMU, NIZHNY NOVGOROD  
 
 
 
ROSTOV ARENA, ROSTOV-ON-DON 
 
 
 
SAMARA ARENA, SAMARA
 
 
 
MORDOVIA ARENA, SARANSK 
 
 
 
VOLGOGRAD ARENA, VOLGOGRAD  
 
 
 
SPARTAK STADYUMU, MOSKOVA 
 
 
 
KALININGRAD STADYUMU, KALININGRAD  
 
 

 
   Duyuru fragmanını aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
FIFA 18 Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: EA Sports Dağıtıcısı: EA Sports Tür: Spor Çıkış Tarihi: 29 Eylül 2017
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
PGL CS2 Major Copenhagen 2024'te İlk Yarı Final Karşılaşması Belli Oldu! 9 Dk önce Stellar Blade Neler Sunuyor? Ön inceleme 35 Dk önce Monster Hunter Wilds Oyunundan Yeni Detaylar Ortaya Çıktı 13 Saat önce Beyaz Renkli Xbox Series X Konsol Görüntüleri Sızdırıldı! 28 Mart Diablo 4 İçin Resmi Ray Tracing Güncellemesi Yayınlandı 28 Mart
Forumdan Konular
DH'den Haberler