FIFA 18'de Santradan Gol Attıran Bir Açık Keşfedildi

17.11.2017 17:43 Tunahan Safdır

 
     FIFA 18 çıktığından bu yana ufak çaplı güncellemeler almaya devam ediyor. Bu güncellemeler kimi zaman problemler çözerken kimi zaman da yeni problemlere yol açıyor.
 
     Bu yeni yöntem de aslında açık olmanın ötesinde iyi kullanabildiğiniz takdirde sizi golle burun buruna getirecek cinsten. Santrada geriye oynadıktan sonra topu bek oyuncunuza gönderiyorsunuz. Bu sırada koşu yapmakta olan kanat oyuncunuza ara pas yaptığınız takdirde rakibinizi ekarte ediyor ve ceza sahasına koşu yapan forvetinize orta yapıyorsunuz. O da santradan koşarak geldiği için demarke durumda oluyor ve özellikle oyunda bu yıl elden geçirilen orta sisteminin de yardımıyla bu tarz pozisyonlar çok sık bir şekilde golle sonuçlanıyor. Daha önce, yapay zekada sarı kart gören oyuncuların basit hamleler sonucu ikinci sarıyı görüp oyundan atılması sorununu çözen EA şimdi de bu durumla karşı karşıya. Bakalım santradan gollerin önüne geçmek için yeni hamleler gelecek mi?
 
     Bu durumun nasıl kullanıldığına dair videoyu aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
FIFA 18 Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: EA Sports Dağıtıcısı: EA Sports Tür: Spor Çıkış Tarihi: 29 Eylül 2017
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 12 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Call of Duty'de 100$'lık Harcamadan Sonra Gelen Skin Dalga Konusu Oldu 19 Nisan Popüler Platform Oyunu Dead Cells Epic Games'te 19.50 TL! 19 Nisan The Wolf Among Us 2'den Yeni Ekran Görüntüleri Ortaya Çıktı 19 Nisan Five Nights at Freddy’s: Help Wanted 2 PS5'e Geliyor 19 Nisan Homeworld 3, 13 Mayıs'ta Geliyor 19 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler