FIFA 20'nin Kariyer Modu İçin Yama Yayınlandı

15.10.2019 15:30 Özgür Eroğlu

 
Geçtiğimiz ayın sonlarında çıkan FIFA serisinin yeni oyunu FIFA 20 çıktığında kariyer modunda bazı hatalar vardı. Oyuncuların büyük tepki gösterdiği bu hatalar ne yazık ki ilk yamayla düzeltilmedi. Bugün yayınlanan yama ile kariyer modundaki hatalar düzeltildi. Yama notlarını aşağıda bulabilirsiniz.
 
- Çok iyi sonuçlara rağmen Menajerler kovuluyordu, düzeltildi.
- Basın konferansında sorulan sorulara düzenlemeler yapıldı. 
- Carabao Kupası'nda Yarı Finallerde beraberlikle sonuçlanan maçlarda, uzatmaya gitmesi yerine yanlışlıkla direkt penaltılara gidiyordu, düzeltildi.
- Oyuncu tarafından hangi takımın kontrol edildiğini gösteren gösterge bazen kayboluyordu düzeltildi.
- UEFA Şampiyonlar Ligi ve UEFA Avrupa Ligi'nin çeşitli aşamalarında takımların eleme sırasındaki bazı sorunlar düzeltildi.
- Hem bir transfer ücreti hem de oyuncu değişimi içeren transferler, ilgili Transfer Haberleri'nde oyuncu değişimini göstermiyordu, düzeltildi. 
- Satılan oyuncunun ilerideki bir olası transferdeki gelirinden pay alma ücreti ile ilgili bir mail gelmiyordu, düzeltildi. (Para ekleniyordu ancak sadece mail gelmiyordu.) 
- Basın Toplantısı günlerinde Gelen Kutusu'na giden kısayol doğru şekilde görüntülenmiyordu.
- Son zamanlarda imzalanan genç oyuncular çok sık oyun süresi talep ediyorlardı, düzeltildi. 
- Haberler düzeltildi.
  

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
FIFA 20 Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: EA Sports Dağıtıcısı: Electronic Arts Tür: Spor Çıkış Tarihi: 27 Eylül 2019
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 5 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Monster Hunter Wilds Oyunundan Yeni Detaylar Ortaya Çıktı 13 Saat önce Beyaz Renkli Xbox Series X Konsol Görüntüleri Sızdırıldı! 28 Mart Diablo 4 İçin Resmi Ray Tracing Güncellemesi Yayınlandı 28 Mart Dragon’s Dogma 2 İçin İlk 4K Doku Paketleri Yayınlandı 28 Mart Epic Games'in Bir Sonraki Hafta Sunacağı Ücretsiz Oyun Sızdırıldı! 28 Mart
Forumdan Konular
DH'den Haberler