FIFA 20'ye Güney Amerika Turnuvaları Geliyor

20.11.2019 22:10 Özgür Eroğlu

 
FIFA'nın son oyunu FIFA 20 yeni bir lisans satın aldı. Şampiyonlar Ligi lisansını elinde tuttuğu gibi bir de Güney Amerika'nın en büyük futbol şampiyonası olan Libertadores Kupası'nı da artık elinde tutuyor.
 
2020 yılının Mart ayında gelecek olan bir güncelleme ile Libertadores Kupası oyuna eklenecek. Turnuvanın eklenmesi ile birlikte oyunda bulunmayan bazı Güney Amerika takımları da oyuna eklenecek. 
 
Ayrıca oyuna Güney Amerika'nın diğer turnuvaları; Sudamericana ve Recopa'da oyuna ücretsiz olarak eklenecek. Bu güncelleme, Switch hariç tüm platformlara ücretsiz olarak gelecek. Paylaşılan fragmanı aşağıdan izleyebilirsiniz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
FIFA 20 Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: EA Sports Dağıtıcısı: Electronic Arts Tür: Spor Çıkış Tarihi: 27 Eylül 2019
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Popüler Platform Oyunu Dead Cells Epic Games'te 19.50 TL! 4 Saat önce The Wolf Among Us 2'den Yeni Ekran Görüntüleri Ortaya Çıktı 4 Saat önce Five Nights at Freddy’s: Help Wanted 2 PS5'e Geliyor 5 Saat önce Homeworld 3, 13 Mayıs'ta Geliyor 6 Saat önce Darkest Dungeon II Playstation 4 ve 5 Konsollarına Geliyor 6 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler