FIFA'nın Switch Sürümüne İlk Bakış

15.02.2017 21:14 Gazali Çetinkaya

 
   Nintendo Japonya, Switch için yeni bir reklam videosu paylaştı. Paylaşılan bu video ile de FIFA'nın Switch sürümünü az da olsa görme fırsatı yakalamış olduk.
 
   Paylaşılan reklam videosuna aşağıdaki oynatıcıdan ulaşabilirsiniz.
 
 
 
   Electronic Arts'tan Patrick Söderlund Switch sunumunda "Nintendo Switch'teki EA Sports FIFA şimdiye kadar Nintendo oyuncuları için yaratılmış en çekici, sosyal ve otantik spor oyunu olacak." demişti.

   Geçtiğimiz hafta Peter Moore ise Nintendo Switch'e gelecek FIFA oyununun FIFA 18 olacağını doğrulamıştı ve EA Vancouver'ın Nintendo Switch'e "özel bir sürüm" hazırlamakta olduğunu belirtmişti.
 
   Nintendo Switch 3 Mart 2017 tarihinde dünya genelinde çıkış yapacak.
 
   FIFA 18 ise eylül ayı içerisinde Nintendo Switch, PlayStation 3, PlayStation 4, Xbox 360, Xbox One ve PC için çıkış yapacak.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Nintendo Switch Platformlar: Geliştirici: Nintendo Dağıtıcısı: Nintendo Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: 3 Mart 2017
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 6 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Sony, Stellar Blade'de Yer Alan Irkçı Görselleri Kaldıracağını Açıkladı 7 Saat önce Deliver Us The Moon Switch Konsoluna Geliyor 24 Nisan PUBG: BATTLEGROUNDS Erangel Classic Haritasıyla 17 Mayıs’ta Nostalji Rüzgarları Estirecek! 24 Nisan Lords of the Fallen İçin Master of Fate Güncellemesi Yayınlandı 24 Nisan Horizon Forbidden West PC İçin Yeni Güncelleme Yayınlandı 23 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler