FIFA'nın Yerini Alacak EA Sports FC 24 için Yeni Oynanış Videosu Yayınlandı

19.07.2023 17:04 Mehmet Tandoğan

 
 
Electronic Arts, FIFA'nın yerini alacak EA Sports FC 24 için genişletilmiş bir oynanış fragmanı paylaştı. Bu oynanış videosuyla beraber oyunun mekanikleri, oyuncuların görünüşü ve daha fazlası bizlere aktarılıyor.
 
Gerçekçi bir futbol deneyimi sunmaya hazırlanıyor
 
 
 
EA Sports FC 24, HyperMotionV teknolojisiyle beraber Opta tarafından optimize edilmiş PlayStyles ve PC'de canlı ve iyileştirilmiş içeriğin kilidini açan yeni grafik ayarlarını içeriyor. Ekibin belirttiğine göre HyperMotionV, oyun içi hareketlerin sahadaki aksiyonu doğru bir şekilde yansıtmasını sağlıyor. Bunun için de 180'den fazla profesyonel erkek ve kadın maçlarından alınan veriler kullanılıyor. Bu da oyunun gerçekçiliğini arttıran özelliklerden biri.
 
EA Sports FC 24, 29 Eylül'de PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One, Switch ve Steam ve Epic Games Store üzerinden PC için çıkış yapmaya hazırlanıyor. Oyunun Steam ve Epic Games mağazasındaki standart sürüm fiyatı 1.199,99 TL, Ultimate sürüm ise 1.699,99 TL'den satışta. Diğer taraftan Playstation mağazasında oyunun standart fiyatı 1.400,00 TL, Xbox mağazasında 1.399 TL, Ultimate sürüm ise PS ve Xbox mağazasında 2.000,00 TL. Son olarak Switch mağazasında 59.99 dolar.
 
İşte yeni oynanış videosu
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Electronic Arts Platformlar: PC Geliştirici: Electronic Arts Dağıtıcısı: Electronic Arts Tür: Oyun Firması Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
2K, Summer Game Fest 2024'te Sevilen Serinin Yeni Oyununu Duyuracak 1 Saat önce Dave the Diver İçin Ücretsiz Godzilla Güncellemesi Geliyor 2 Saat önce Silent Hill Benzeri Korku Oyunu The Glass Staircase Konsollara Geliyor 2 Saat önce SteamWorld Heist 2 İçin Yeni Ekran Görüntüleri Yayınlandı 3 Saat önce PGL Wallachia Sezon 1'de İlk Finalist Xtreme Gaming Oldu! 18 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler