Fable 3'ün PC Versiyonu Hala Yapım Aşamasında

18.11.2010 11:51 Alkan Adakaner


 
    Başarılı bir oyunun herhangi bir platform için iptal edilmesi hiç kuşkusuz  o platformun sahiplerini çok üzüyor. Örneğin Alan Wake'in PC sürümünün iptal edilmesi gibi. Peki aynı durum Fable 3'ün de başına gelir mi? Bu konuda şüphelerimiz yok değildi, ama Lionhead bunun söz konusu olmadığını açıkladı.
 
    Firmanın Twitter hesabından yapılan açıklamaya göre Fable 3'ün PC sürümü hala yapım aşamasında ve PC oyuncularının bu konuda endişelenmesine gerek yok. Lionhead oyunun PC sürümü ile ilgili hazırlıklarını tamamladığında gerekli bilgiler açıklanacakmış.
 
    Oyunun PC sürümünün fazladan içeriklerle çıkmasını bekliyoruz. Kim bilir belki bazı DLC'ler PC sürümünde doğrudan bulunacaktır. 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Fable 3 Platformlar: XBOX 360 PC Geliştirici: Lionhead Studios Dağıtıcısı: Microsoft Tür: RPG Çıkış Tarihi: 19 Mayıs 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 4 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Tomb Raider Dizisine Yeşil Işık Yakıldı: Amazon İş Birliğiyle Geliyor 1 Saat önce Crimson Desert'ün 2025 Yılında Çıkacağı Söyleniyor 2 Saat önce Mortal Kombat 2 Filminin Vizyon Tarihi Belli Oldu 2 Saat önce PUBG: BATTLEGROUNDS 'Erangel Classic' Haritasını Sunar 3 Saat önce Epic Games'in Bu Hafta Öne Çıkan Oyunları 3 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler