Fable 3'ün Xbox 360 Yaması Yayınlandı

01.12.2010 16:06 Alkan Adakaner

 
 
    Lionhead Studios her ne kadar Fable 3'te genel olarak çok başarılı bir iş çıkarsa da oyunda bazı hatalar da yok değildi. Şimdi bu hatalar 5MB'lık bir yama ile gideriliyor.
 
    Geliştirici firma; oyunun dünyasında, diyaloglarda, görevlerde ve Xbox Live sistemindeki bazı sorunların bu küçük yama ile giderileceğini açıkladı. Ayrıca seslerdeki sorunların yanı sıra oyunun genel performansını etkileyen Frame Rate sorunları da ortadan kaldırılmış.
 
    Özellikle kayıt dosyalarındaki bozulmaların giderilmesi bu uzun rpg oyunundaki emeklerimizin boşuna gitmemesi için önemli. Fable 3'ü daha rahat oynamanız için bu yamayı en kısa sürede indirmenizi tavsiye ediyoruz.
 
     Yama ile hangi sorunların çözüldüğünün tam listesine buradan ulaşabilirsiniz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Fable 3 Platformlar: XBOX 360 PC Geliştirici: Lionhead Studios Dağıtıcısı: Microsoft Tür: RPG Çıkış Tarihi: 29 Ekim 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
MSI 2024'te Son 4 Takım Kaldı! 2 Saat önce Assassin’s Creed Shadows'tan İlk Fragman Geldi: Çıkış Tarihi Açıklandı 15 Mayıs Xbox Game Pass'e Mayıs Ayı Sonlarında Gelecek Oyunlar Açıklandı 15 Mayıs Tomb Raider Dizisine Yeşil Işık Yakıldı: Amazon İş Birliğiyle Geliyor 15 Mayıs Crimson Desert'ün 2025 Yılında Çıkacağı Söyleniyor 15 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler