Fable III için Bedava Silahlarınız Hazır

25.10.2010 22:27 Levent Polater



 
    Üçüncüsü sabırsızlıkla beklenen Fable serisinin yeni halkasının çıkmasına çok kısa bir süre kaldı. Lionhead ise bu durumu kutlamak adına Albion'da düşmanlarınıza karşı daha güçlü halinize gelmeniz için 2 silahı bedavaya sunuyor.
 
   'Bloodstone Bludgeon hammer' ve 'Gusket's Musket rifle' silahları Xbox Live Marketplace'deki yerini bedava olarak aldılar. Hikaye modunda 2 silah sınıfını da (Hammer ve Rifle) açmayı başardığınızda bu silahları edinebileceksiniz. Tabii oyunun içeriği ile ilgili bilgimiz olmadığı için bunu ancak oyuna göz atınca daha iyi anlayabileceğiz.

    Bedava silahlar duyurusu Xbox.com'da yapıldı. Siz de buradan tıklayarak görebilirsiniz. Fable III, dünyayı önce 29 Ekim'de Xbox 360 için çıkarak kasıp kavuracak. PC çıkışı ise henüz açıklanmadı. 
 
 
Xbox.com

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Fable 3 Platformlar: XBOX 360 PC Geliştirici: Lionhead Studios Dağıtıcısı: Microsoft Tür: RPG Çıkış Tarihi: 29 Ekim 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
MSI 2024'te Son 4 Takım Kaldı! 3 Saat önce Assassin’s Creed Shadows'tan İlk Fragman Geldi: Çıkış Tarihi Açıklandı 15 Mayıs Xbox Game Pass'e Mayıs Ayı Sonlarında Gelecek Oyunlar Açıklandı 15 Mayıs Tomb Raider Dizisine Yeşil Işık Yakıldı: Amazon İş Birliğiyle Geliyor 15 Mayıs Crimson Desert'ün 2025 Yılında Çıkacağı Söyleniyor 15 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler